Fidesz: a "Soros-hálózat embere" nyomást gyakorolni jött

A Fidesz szerint nyomást gyakorolni érkezett Budapestre Judith Sargentini európai parlamenti (EP-) képviselő.

A nagyobbik kormánypárt keddi közleménye szerint “a Soros-hálózat embere” készíti a Magyarországot elítélő jelentést, amelynek valódi célja, hogy “rákényszerítse Magyarországot a Soros-terv” végrehajtására. “Sargentini a migránspárti politika egyik szószólója, aki többször kiállt a migránsok minél nagyobb számban történő befogadása és a betelepítési kvóta mellett.”

A Fidesz közlése szerint 2013-ban az egyik közösségi oldalon azt írta a politikus, hogy már tíz éve dolgozik együtt Soros György egyik szervezetével, és kifogástalan az együttműködésük. Más brüsszeli politikusokkal együtt “még a magyar határra és rendőrökre támadó terrorista, Ahmed H. kiszabadításért is akciózott” – írták.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára előzőleg közölte, befejeződött a keddi megbeszélés Judith Sargentini európai parlamenti képviselővel, aki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló jelentést készíti. Jelezte, a bevándorlás kérdésében éles konfliktus van egyes brüsszeli intézmények, politikusok, illetve Magyarország között.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »