Fidesz: az MSZP tele van korrupciós ügyekkel

A Fidesz szerint az MSZP-nek válaszolnia kell a pártot érintő korrupcióval kapcsolatos kérdésekre, mielőtt elkezdenek a vagyonnyilatkozatokról és a korrupcióról beszélni.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja sajtótájékoztatóján azt mondta, nem jó a parlamenti képviselők vagyonnyilatkozati rendszere és az intézményesült korrupció ellen a hosszú távú megoldást egyedül a kormányváltás jelenti.

A Fidesz szerint az MSZP-nek választ kell adnia arra, hogy kinek a zsebében landoltak a “Czeglédy Csaba és bűnszervezete” által ellopott milliárdok.

Arra is válaszolniuk kell, hogy mennyi pénz jutott
a 4-es metró beruházásából az MSZP-hez és szocialista politikusokhoz, illetve arra is: mely MSZP-s politikusnak van még Simon Gáborhoz hasonlóan titkos bankszámlája vagy Czeglédy Csabához hasonlóan titkos széfje külföldön?

A párt választ vár arra is, hogy Botka Lászlón kívül hány szocialista politikus felejtette ki vagyonnyilatkozatából, hogy van egy 25 milliós luxusautója, több luxus karórája és halastava?


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »