Fidesz: "Soros emberei" az első szóra ugrottak

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint “Soros emberei” az ellenzékből az első szóra ugrottak, hogy megvédjék az egész hálózatot.

Hidvéghi Balázs pénteken az Orbán Viktor miniszterelnök reggeli, Kossuth Rádióban elhangzott interjújára adott ellenzéki megszólalásokra reagált. A kormányfő egyebek mellett arról beszélt, hogy körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik a kormány megbuktatásán és névre szólóan tudják, hogy kik.

Hidvéghi Balázs a közmédiának nyilatkozva úgy fogalmazott: az ellenzék heves reakcióit elnézve egyértelmű, hogy “az kiabál, akinek a háza ég”.
 

Szerinte teljesen egyértelmű, hogy Magyarországon több mint kétezer ember dolgozik Orbán Viktor és Magyarország ellen, azért, hogy meggyengítsék a bevándorlásellenes, nemzeti kormányt. Erről maga Tracie Ahern, a Soros Fund Managament volt pénzügyi vezetője beszélt egy nyilvánosságra került hangfelvételen – jegyezte meg.
 

Úgy folytatta: el akarják távolítani ezt a kormányt, hogy a helyébe egy könnyen kezelhető, befolyásolható kormányt ültessenek, amely Magyarországot bevándorlóországgá tenné. Azért támadják a miniszterelnököt “ilyen szélsőségesen”, mert tudják, hogy Orbán Viktor és a Fidesz nem enged a bevándorlás kérdésében – tette hozzá.
 

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Orbán Viktor “egy politikai halállistát mutatott be” az említett interjúban. Gréczy Zsolt, a DK szóvivője ugyancsak pénteken, sajtótájékoztatón azt mondta, a kormányfő nyilatkozata “a diktatúra, a diktátor hangja”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »