Földre lökte az ápolónőt a "fiú", majd rátérdelt, és meg is akarta ütni

Földre lökte az ápolónőt a "fiú", majd rátérdelt, és meg is akarta ütni

A berettyóújfalui rendőrök elfogták azt a "fiatalembert", aki a kórházban földre lökte az őt ellátó ápolónőt.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást B. Péter körösszakáli lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 1-jén 3 óra 15 perc körüli időben a berettyóújfalui kórházba a mentők bevittek egy "fiatalembert", aki nem hagyta, hogy megvizsgálják, fenyegetőzött, és agresszívan viselkedett. A vizsgálat közben a "fiú" kétszer is földre lökte az őt ellátó ápolónőt, majd rátérdelt a földön fekvő nőre, akit ökölbe szorított kézzel meg is akart ütni.

A bántalmazást a vizsgálatnál jelen lévő másik ápoló akadályozta meg, és értesítette az esetről a rendőrség ügyeletét. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök elfogták a 18 éves B. Pétert, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a fiatalembert gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekező gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte – írja a Police.hu.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »