Fontos információk devizakárosultak számára.

A KÚRIA TÁLCÁN NYÚJTJA AZ ÉRVÉNYTELENSÉGI OKOT!
Tisztelt ügyvéd urak és hölgyek, tisztelt devizás jogvédők! Mélységes tisztelettel és elismeréssel köszönöm a devizás jogvédő ügyvédek és mediátorok kitartó munkáját, amit értük megkárosított banki ügyfelekért tesznek egy  ellenséges jogi környezetben. Hálás köszönetem mellett szeretném felhívni a figyelmüket az alábbiakra. Tovább a cikkhez.

Facebook ide kattintva.

SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK
Az átvert “deviza”-károsultak kitartása meghozza az eredményt! Mindent a banknak kell bizonyítani. No, ez az, amit általában mindenre kiterjedően nem tudnak megtenni a bankok. A továbbiak a cikkben! Kattints ide.

ITT A „DEVIZAHITELES” MEGOLDÁS! HÚZZUK KI A KÍGYÓ MÉREGFOGÁT!
Ismét egy fontos cikk, amelynek témája alapjaiban rengetheti meg az úgynevezett devizahiteles kérdéskört. Fel szeretnénk hívni olvasóink figyelmét, hogy a Tovább a cikkhez.

Hírdetés

A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a “Tetszik/Liked” gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Kattints ide! Köszönjük!

Nemzeti Civil Kontroll.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, Belföld, ellenállás, Hírek, Jog, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: bankár bérencek, bankvilág, deviza hitel, devizakárosultak


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »