Fury: Kik ezek a kis ribik?

Fury: Kik ezek a kis ribik?

Egy percre sem bírja elviselni Tyson Fury, hogy ne róla szóljanak a hírek. A WBA és a WBO brit nehézsúlyú világbajnoka kiosztotta a WBC-nél első Deontay Wildert és az IBF-övért bokszoló honfitársát, Anthony Joshuát.

Azt senki sem állíthatja, hogy többször is sorban állt szerénységért a tavaly novemberben Vlagyimir Klicsko legyőzésével világbajnoki címeket szerző Tyson Fury. A WBA és a WBO brit világbajnoka a ringen kívül is beleköt az élő fába is, most éppen a WBC bajnokát, az amerikai Deontay Wildert, és az IBF-övért április elején bokszoló, a londoni olimpián aranyérmet szerző honfitársát, Anthony Joshuát vette célkeresztjébe. Mindhárman veretlenek, így bármilyen formában összejönne egy meccs a szorítóban, biztos kasszasiker lenne. Fury nem is hagyta ki a lehetőséget, hogy odamondjon nekik a BBC portálján.

Hírdetés

– Joshua maximum testépítőnek megy el, a ringben egy kis gyík. Nem is értem, hogy merik ezt a kis 15 meccses fickót velem, a Vlagyimir Klicskót legyőző bajnokkal egy lapon említeni. Úgy szedném szét, mint éhes oroszlán a betojt nyulat, őt még az amerikai cicafiú, Wilder is kiütné. Szánalmas kis ribik mindketten, akiket együtt is leápolnék a ringben. Akárki akármit mond, én vagyok a súlycsoport királya – jelentette ki Fury magabiztosan.

Mindenesetre a brit és menedzsmentje a háttérben már javában tárgyal Vlagyimir Klicsko csapatával, hogy a sokak által várt visszavágó minél előbb létrejöjjön. Ha Fury megint nyerne, vélhetően hihetetlen pénzekért léphetne ringbe.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »