G. Fodor Gábor elnézést kért, amiért hecclapja kikezdett egy kiskorú lányt is

G. Fodor Gábor hecclapja, a 888.hu, a „kormányhű napiszar” pár napja megjelentett egy elég gusztustalan cikket, amiben Tóbiás József feleségét, mi több kiskorú lányát is kikezdte.

Többek között arról kérdezte olvasóit, hogy kiverné ki a kislány édesanyára? Tóbiás József MSZP elnök gyermekének jövőjét pedig előre elhelyezte a pornóiparban vagy a baloldali politikában. A laptól elhatárolódott a Fidesz több politikusa, az ellenzék támadott, mi pedig annak jártunk utána, hogy az erotikus fotók munkahelyi böngészését közpénzek is segítik.

GFG, mint a hecclap főszerkesztője elnézést kért:

„Előfordul, hogy követünk el hibákat.
Én az édesapámtól azt tanultam, hogy meg kell próbálni minden helyzetben embernek maradni.  Képesnek kell lennünk arra, hogy ha hibáztunk, legyen erőnk férfiasan elnézést kérni. Mindig ezen a ponton dől el, hogy végső soron ki az erős és ki a gyenge. Ezen dől el, hogy a végső elszámolásnál mit is tartsunk majd magunkról.
Éppen ezért most tegyük félre a politikát és nézzük az embert.
Eljött a bocsánatkérés ideje.
Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek.
Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson.”

A bocsánatkérés kissé képmutató, hiszen G. Fodor Gábor pár napja a konzervatív újságírásról, az “Így még nem láttad Tóbiás József feleségét…” megjelenése után még ezt írta:

„Mindenkinek megadja, ami neki jár. A nagyságot értékeli. Az alávalót lenézi. A ribancot annak nevezi, ami. A tehetséget biztatja. Az államférfit tiszteli. A közösséghez pedig mindig úgy beszél, hogy “hajrá, magyarok!”.

Mondjuk a Századvég stratégiai igazgatója ellen azóta az ELTE is eljárást kezdeményezett.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »