Gaudi üzent a Jobbiknak: szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal nincs alku

Elrendelték a nyomozást a Budaházy–Hunnia-per drákói elsőfokú ítéletének hamisítása miatt. A nyomozás ténye egy újabb biztató fejlemény a már közel tíz éve gyurcsányi koncepció mentén zajló koncepciós eljárásban: közeleg a meghurcoltak megszabadulása, majd szükségképpeni jóvátétele. És kézre kerülhetnek végre az ítélethamisítók! – írja Facebook-posztjában Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő. 

Hangsúlyozza, hogy eközben hallani  a tipikus gátlástalan gyurcsányi hazugságot: egy álbaloldali “kolléga” elleni sokmilliárdos adócsalásos köztörvényes ügy kapcsán politikai koncepciós jelleget emleget… A szemkilövők észjárása Gaudi-Nagy szerint az, hogy “hazudni kell éjjel-nappal”:

Majd jött a tiltakozáshullám vérbefojtása és utána futószalagon a megtorlásos koncepciós perek. Bizonyítékunk van bőven az állami terrorizmusra. Le is tettük az ügyészség asztalára. Mi nemzeti jogvédők nagyon jól tudjuk milyen volt ez. Kemény jogi küzdelmek százaival védtük akkor a hazafiakat – jelenti ki posztjában a politikus. 

Tizenkét év elteltével mégsem Gyurcsány Ferenc áll terrorizmus vádja alatt, hanem a magyarellenes gyurcsányi rezsim hazafias ellenállói – fogalmaz Gaudi.

Látjuk mire készül megint a migránspárti őszödi böszme: a korábbi internacionalista, magyarellenes és jövőfelélő rendszer restaurációja és azt védő diktatúra körvonalai látszódnak a népámító ígéretek és a jogállamiság visszaállításáról szóló mantra leple alatt. És ehhez úgy tűnik sokszínű koalícióba rendeződni látszó szövetségesei, bűnsegéd-jelöltjei is akadnak a 2006 őszi rendőrterrort tagadó Hellerrel és parlamenti igazságbeszéd miatt kamarai kizárásomat követelő Magyar Györggyel az élen, egyre bővülő körben, onnét is, ahonnét senki nem gondolta volna…

Hírdetés

– írja Facebook-oldalán. A volt képviselő szerint itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Kijelentette, hogy ami egyedül elfogadható, az az egyenes beszéd és egyértelmű tettek. Együtt a kettő. Nincs helye maszatolásnak.

Szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal nincs alku

– emlékeztet Gaudi, majd hangsúlyozza, hogy  a Nemzeti Jogvédő Szolgálat képviseletében 2017. december 22-én tett feljelentést a Budaházy-Hunnia ítéletet övező bírói és ügyészi bűncselekmények gyanúja miatt a legfőbb ügyésznél. A Központi Nyomozó Főügyészség Kaposvári Regionális Osztálya már 2018. február 19-én elrendelte a nyomozást. 

Ha szakmailag korrekt lesz a nyomozás és teljesen felderítik a tényállást, akkor komoly esély van arra, hogy kiderüljön, kik és milyen körülmények között gyártották le példátlan módon, feltehetőleg bűncselekmények útján, utólag a Budaházyékat 125 év fegyházzal sújtó, törvénysértő elsőfokú ítéletet a tárgyaló bíró távozása után – vélekedik Gaudi-Nagy Tamás.

Aláhúzza, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy bűncselekmény(ek) útján született az ítélet, akkor meg is kell szüntetni a terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt Budaházyék ellen zajló büntetőeljárást.

Majd azzal zárja sorait, eljött az ideje annak, hogy a hazánk elleni sorozatos támadásokat elősegítő, migránsokat védő és adócsalók jogaira annyira érzékeny liberális jogvédők és baloldali közéleti szereplők is felemeljék végre hangjukat ebben botrányos ügyben és velünk együtt követeljék az igazságtételt.


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »