Geert Wilders: Szabadítsák ki Tommy Robinsont! – London úgy viselkedik, mint Szaúd-Arábia

Geert Wilders: Szabadítsák ki Tommy Robinsont! – London úgy viselkedik, mint Szaúd-Arábia

RUSSIA TODAY

/A cikk már egy napos: az RT tegnap tette ki. Geert Wildersnek magyar a felesége. Sokszor van itt. Sokszor idézik. Tommy Robinson története is már ismerté vált. De akkor miért nem jelent meg mégsem Wilders felhívása? Megmondom: a hazai sajtóban Szaúd-Arábiáról szinte nem mernek rosszat írni./

Geert Wilders bírálta Tommy Robinson letartóztatását azután, hogy egy gyerekbántalmazó muzulmán banda bírósági tárgyalására hívta fel a figyelmet.

Hírdetés

Wilders a hágai holland brit követség előtt azt mondta, „Azért vagyok itt, mert sokkolt és felháborított az ügy. Ami az Egyesült Királyságban történt a múlt héten, teljes gyalázat.”

A Szabadság Párt elnöke hozzátette: „A szólásszabadságot Európa-szerte megsértik. Nagy-Britanniában is. A szabadság fényei kialszanak… Egykoron az Egyesült Királyságot a szólásszabadság bástyájának tekintettük. Ne viselkedjenek úgy, mint Észak-Korea és Szaúd-Arábia! Ne fogják be népük száját!

A bíróság Robinsont 13 hónapi börtönre ítélte. Majd a médiumoknak utasítást bocsájtott ki, hogy ne foglalkozzanak az üggyel. A hatóságok több médiumot ezen utasítás végrehajtására kényszerítettek.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »