George Soros hűbéresi rendszert épít Európában

Vannak olyan európai országok, ahol George Soros nem csak kis létszámú fizetett aktivistával rendelkezik, hanem az ország EP-képviselőinek többségét “megbízható szövetségeseként” tartják nyilván. Svédországban 20 EP-képviselő közül 13 az amerikai zsidó milliárdos lojalistájaként működik.

George Soros – Fotó: hidfo.ru

Hírdetés

Kiszivárogtatott dokumentumok igazolják, hogy George Soros államellenes aktivistahálózatot működtet számos európai országban, és anyagilag támogat olyan szervezeteket, melyek megpróbálják aláásni az adott ország államiságát. A milliárdos többek között olyan szervezeteket támogat, melyek segítik az idegen néptömegek letelepedését, tehát tevőlegesen részt vesznek a nemzetállamok etnikai arányainak megváltoztatásában. A DC-Leaks kiszivárogtatásai után egyértelművé váltak ennek a problémának mélységei, hiszen láthatóvá vált, hogy George Soros hűbéreseiről nem csak a populista politikusok beszélnek, hanem a nemzetellenes aktivistahálózat tagjairól saját maguk is nyilvántartást vezetnek.

A Cseh Köztársaság által delegált 21 EP-képviselőből 2 George Soros “megbízható szövetségeseként” van nyilvántartva. Litvániában 11-ből 1, Magyarországon 21-ből 2 volt feltüntetve a kiszivárogtatott belső dokumentumokban George Soros összekötőjeként. Írországban és Finnországban még ennél is rosszabb a helyzet: ezekben az országokban az EP-képviselők  54,5, illetve 53,8 százaléka szerepelt a kiszivárogtatott dokumentumokban az amerikai zsidó milliárdos lojalistájaként.

Miközben ellenzéki pártok napi rendszerességgel hangoztatják, hogy Orbán Viktor hűbéresi rendszert épít Magyarországon, a DC-Leaks által kiszivárogtatott dokumentumok viszont azt mutatják, hogy dokumentáltan egy amerikai milliárdos megbízható emberei közé tartozik az Európai Parlament képviselőinek tekintélyes hányada. Ma az EP-képviselők egy része Soros lojalistájaként működik – de mi történik akkor, ha George Soros még több EP-képviselőt vesz meg, és az ő “megbízható szövetségesei” alkotnák az Európai Parlament többségét? Ezen nincs mit szépíteni: George Soros hűbéresi rendszert épít az Európai Unióban. Ha egy milliárdos “megbízható szövetségesei” többségbe jutnak az Európai Parlamentben, akkor az Európai Parlament egy hűbérúr ellenőrzése alatt áll.

hidfo.ru nyomán


Forrás:szebbjovo.hu
Tovább a cikkre »