Guinness-rekord: legyőztük Németországot Izrael-imádatban

Guinness-rekord: legyőztük Németországot Izrael-imádatban

Hétfőn meghökkentő tudósítás látott napvilágot az izraeli Haaretz című angol nyelvű napilapban „EU: valamennyi Izraellel kötött megállapodásnak tartalmaznia kell, hogy az nem vonatkozik a megszállt területekre” címmel.

Ebből megtudhatjuk, hogy Netanjahu izraeli miniszterelnök sikeresen lobbizott a görög, a román, a magyar és a lengyel kormánynál, hogy felvizezzék az EU külügyi tanácsában vasárnap elfogadott határozatott, amely így már nem tesz különbséget Izrael és a telepek között.

A Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Olaszország és Spanyolország által javasolt végső szöveg viszont leszögezi, hogy az EU és Izrael között kötendő mindenfajta megállapodás nem vonatkozik az Izrael által 1967-ben megszállt területekre. Vagyis elvtelen kompromisszumba ment bele Brüsszel (illegális zsidó telepekre utalás nyista, de megszállt területek legalább jawohl), ami nem csoda. De legalább tökös odavágás ez a világ legundorítóbb apartheid-rendszerének: büdös disznók, azért mi egy picit odafigyelünk az ENSZ határozataira is, és bizony különbséget teszünk zsidó államotok és az általa megszállt területek között.

Még a fentieket olvasva sem fogják elhinni, de magáért a teljes különbségtételért (tehát úgy, hogy a terrorista zsidó telepek is benne legyenek azon kivételekben, amelyekre az EU-Izrael megállapodások nem vonatkoznak) ezúttal tényleg az unió legnagyobb államai, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és Olaszország harcolt oroszlánként. Németország! Németország! A gyerektelen Merkel „mama”.

Ekkor csörrent meg Orbán, Ciprasz, Colos és Szydlo mobilja. A „vonal” másik végén Bibi volt. Ugye nem vicceltek, fiúk? Csak nem akarjátok Izrael kárát? – károgta a tömeggyilkos kormányfő.

Már hogy akarnánk? – negédeskedett vissza a négy bátor legény, és legott utasította külügyi szolgáit, hogy halált megvető bátorsággal védjék Izrael illegális érdekeit a tanácsban.

És lőn. A blokkoló kisebbség miatt a határozat néhány fogát kiverték.

Lassan a testtel annak, aki minden gyávaságot azonnal a háttérhatalmak nyomásával igyekszik felmenteni! Nálunk kisebb országok szálltak és szállnak szembe ugyanis IzRáhellel. Mint Svédország. Amely akkorákat rúgott bele a gyarmattartó zsidó entitásba, hogy az az ádámcsutkáját is lenyelte. Ugyanis Margot Wallström svéd külügyminiszter néhány nappal ezelőtt közölte az izraeli wirtschafttal, vizsgálatot kell indítani, hogy eddig vagy 150 palesztint irtottak ki a helyszínen az elmúlt hónapokban csak azért, mert azt állították, késes merényletre készül. Illetőleg kísérelt meg vagy hajtott végre ilyet. Beleértve például azt a Szaid Abu alVaját, egy négygyermekes palesztin családapát, akibe 11 golyót eresztettek szombaton, mert azzal gyanították, hogy „kés van nála”. Nem volt.

IzRáhel annyira feldühödött ennek a javaslatnak hallatán, hogy közölte: vezető svéd tisztségviselők nem tehetik a lábukat a zsidó államba.

De hát a kutya, a macska és a sertés fülére: a jogállamban állítólag bírósági eljárás kell, hogy az megállapítsa, bűnös-e az, akit bűncselekmény elkövetésével vádolnak. (Egyébként ugyanezen időben 26 izraeli esett azon pengék áldozataivá, amelyek tulajdonosai már nem bírták a több évtizede tartó, nekik és családjuknak percenkénti leírhatatlan szenvedést okozó izraeli megszállást.)

Egy lakásbiznisze miatt hideg hazájában most pellengérre állított Wallström azután ma kapott hideget-meleget a korrupciós ügyet csontig kihasználó, azon kárörvendő és a két ügyet összekapcsoló izraeli sajtóban. Idézzünk csak egyetlen izraeli forrást, az Arutz Sheva rádióportált, amely hírét ezzel a fejléccel üvöltötte világgá: „Margot Wallström, a hangosan Izrael-ellenes külügyminisztert vizsgálják, amiért törvénytelenül előreugrott a több év hosszú lakásváró listán”.

Írja az az izraeli sajtó, amelynek nem tűnt fel, hogy újabban imádott Szaúd-Arábiájukban nincs politikus, akinek a korrupciós gyakorlata nem ér el a Marsig.

Egy biztos. Régen volt Svédország rokonszenves nekünk. De most az. Szemben Orbánnal.

Alitea Guzmán – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »