Gulyás Mártonék két újabb körzetre szedték össze a pénzt

Gulyás Mártonék két újabb körzetre szedték össze a pénzt

Két újabb körzetre jött össze a pénz Gulyás Mártonéknak, így a Közös Ország Mozgalom Jász-Nagykun-Szolnok 1. és Baranya 2. választókörzetben is megméri az ellenzéki erőviszonyokat – árulta el Gulyás a miskolci fórum előtt a Hír TV-nek.

A Közös Ország Mozgalom mind a 106 körzetben meg akarja mérni az ellenzéki erőviszonyokat, ezért indították a gyűjtést. Ami még mindig tart, jelenleg 17 körzetre van elegendő pénzük.

Céljuk „a lehető legpontosabban feltérképezni, hogy az indulni készülő ellenzéki jelöltek közül kinek mennyi az esélye arra, hogy az induló jelöltek különböző kombinációi mellett győzelmet érjen el a kiválasztott kerületekbe” – írták korábban.

A felmérésekkel párhuzamosan vitafórumokat és a jelöltek bemutatását is megtartják, a közvélemény-kutatások január végén indultak el.

Ezeket a fórumokat a Hír TV Facebook-oldalán élőben közvetítik, az egyes választókerület problémáival pedig a televízió weboldalának videós rovata, a Górcső foglalkozik részletesebben.

Az Egyenesen című műsorban az is kiderült: még húsz körzetben szerveznek jelöltvitát. Gulyás Márton úgy gondolja, ha ezekben sikerül győznie az ellenzéknek, nem lesz meg a Fidesz kétharmada.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »