Gyermekeik biztonságáért tüntettek egy német kisvárosban – a polgármester a sáskákat ajnározó antifák mellé állt

Gyermekeik biztonságáért tüntettek egy német kisvárosban – a polgármester a sáskákat ajnározó antifák mellé állt

Kandel egy közel 10 ezres, németországi viszonylatban kicsi város Rajna-vidék-Pfalz szövetségi tartományban. A takaros pfalzi település eddig a jellegzetes favázas építészetéről (Fachwerkbau), finom ételeiről, jó borairól és szorgalmas lakóiról volt nevezetes. Tavaly december 27-től viszont arról vált hírhedtté, hogy egy ’Abdul Dawodzai nevű afganisztáni, „kiskorú” sáska halálra késelt egy 15 éves német lányt. Egy hónappal a gyilkosság után, a múlt vasárnap délután, mintegy másfél ezres „asszonytüntetés” volt a kisvárosban, amikor is a „német” fősodratú sajtó által elhallgatott – vagy gúnyosan bagatellizált – megmozduláson résztvevők figyelemre méltó követeléseket fogalmaztak meg – írja a pi-news.net (politikailag inkorrekt) német hírportál.

Kandel városka piacterét a tüntetés idején a tömeg követelésére az egy hónappal ezelőtt meggyilkolt lányról elnevezve átkeresztelték Mia Valentin térnek. Egy ügyes kezű tüntető a jelenlevők helyeslése közepette egy vasoszlopra gyorsan föl is szerelte a Mia Valentin Platz föliratú közterületnév-táblát. Ez a tábla már valószínűleg nincs ott, mert a szocifertőzött polgármesteri hivatal képviselő-testülete, élén az SPD-és Volker Poß polgármesterrel, ezt az átnevezést utólag nem fogja jóváhagyni. Volker Poß, a városka polgármestere pártbeli főnökéhez, a nyolc általánossal nem is olyan régen még a kancellári hivatalra is ácsingózó Martin Schulzhoz hasonló azt vallja, hogy „a menekültek az aranynál is értékesebbek Németország számára.”

A polgármester is megjelent a vasárnap délutáni tüntetésen, s mit ad Isten, nem az általa vezetett település gyermekeinek, asszonyainak biztonságát követelő mintegy 1500 tüntető, hanem a velük szemben fölsorakozó, mindössze 100-120, Kandel városka „sokszínűségét” követelő génhulladék „antifa” között vegyült el. A magát „dél-pfalzi antifáknak” nevező söpredék hangos ellentüntetésre hívta a hasonszőrűeket, hogy követeljék az „emberséget, demokráciát, szolidaritást” (na nem a meggyilkolt lány szüleivel, hanem a sáskákkal – H. J.), s tiltakozzanak „az uszítás és a gyűlölet” ellen. Az „antifák” aztán a gyermekeik védelmét a hatóságoktól követelők felszólalásai idején is mindvégig üvöltöttek, náciztak, trombitáltak.

De senkit ne tévesszen meg az egy hónappal ezelőtti gyermekgyilkosságról elhíresült Kandel pfalzi városka településvezetőinek pártbeli hovatartozása. Az egykori NDK-ás ifjúkommunista apparatcsik, Angela Merkel (sokak szerint még Stasi-ügynök is volt – H. J.) irányította „kereszténydemokrata” CDU sem jobb a Deákné vásznánál, hiszen a valóság az, hogy mindkét nagy „néppárt” egymással versengve szabadította, s szabadítja majd a jövőben is a németségre a mindent letaroló, alkotó munkára nemigen alkalmas sáskahadat. A pfalzi kisvárosban vasárnap végbement tüntetés jelentős volt, és éppen azért hallgatta el a fősodratú hazug média (Lügenpresse), mert az utcára vonulók a migránsinvázió kezdete óta talán most először tiltakoztak német zászlók alatt, tiszta, egyértelmű és radikális követeléseket fogalmaztak meg a beszédekben, szavalókórusok jelszavaiban, kifeszített molinókon, transzparenseken és a kitűzőkön.

A tüntetésen fölszólalók szóba hozták, illetve valaki a nyakába akasztott transzparensre föl is írta annak a kilenc, leginkább fiatalnak a nevét, akiket az Angela Merkel és politikus bűntársai által Németországra szabadított betolakodók gyilkoltak meg. Az egyik szónok megemlítette, hogy Christian Schad, a Pfalzi Evangélikus Egyház elnöke a 15 éves Mia Valentin meggyilkolását „egyedi esetnek” (Einzelfall) nevezte. Gyorsan meg kell jegyeznünk, hogy ilyen gazemberek – lásd a kölni érseket – a katolikus egyházban is szép számmal előfordulnak, s nem csak Németországban.

A tüntetőkhöz beszédet intézett Christina Baum, a bevándorlást ellenző Alternatíva Németországnak (AfD) nevű, a legutóbbi Bundestag-választásokon jól szerepelt párt Baden-Württemberg tartománybeli parlamenti képviselője, a párt baden-württembergi helyettes elnöke: „Ha Merkel nem árasztja el hazánkat ’képzett szakemberekkel’, akkor még ma is élhetne mindegyik meggyilkolt áldozat.”

Az egymás után mikrofonhoz lépő szónokok szinte mindegyike hangsúlyozta, hogy a merkeli migránspolitika következtében az utcákon való közlekedés manapság már nem olyan biztonságos, mint volt korábban. Majd idézték Johann Wolfgang von Goethét: „Aki nem tartja be a törvényeket, annak el kell hagynia azt a régiót, ahol azok érvényben vannak”.

Hering J. – Kuruc.info

Korábban írtuk: Németgyilkosság Merkelisztánban: ennek a 15 éves lánynak is az egzotikum iránti vágyakozás lett a veszte


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »