Győztek az élősködők – Tömeges szexuális támadás miatt betiltják a miniszoknyát

A menekültválság komoly problémákat okoz egész Európában, de az igazi felháborodást a szilveszter éjszakai kölni támadás keltette. Mint ismeretes, a város pályaudvarán egy csapat nigger és arab férfi verődött össze, és az arra járó nőket, köztük egy rendőrt, molesztálták.

Az incidens után Heiko Mass szövetségi igazságügyi miniszter elmondta, hogy a szervezett bűnözés egy új formája ütötte fel a fejét az országban, Angela Merkel pedig kijelentette, hogy kemény választ kell adni a nők ellen elkövetett kölni támadásokra.

A szocialista Henriette Reker, Köln elmebeteg polgármesternője azt tanácsolta, hogy a februári 4-i karneválon a nők ne járjanak egyedül, hanem verődjenek csapatba, és tartsanak egy karnyi távolságot az idegenektől.

Nem ez azonban az egyetlen nőket érintő rendelkezés, ugyanis a németországi Pocking város iskolájának vezetősége levelet írt a szülőknek, hogy a diáklányok mostantól nem vehetnek fel átlátszó blúzt és miniszoknyát, mert az intézmény 200 bevándorló ideiglenes elszállásolását tervezi, és ezzel szeretnénk megelőzni az esetleges támadásokat.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »