Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

Gyurcsány a Soros-terv végrehajtásán dolgozik

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc és pártja, a Demokratikus Koalíció (DK) a Soros-terv végrehajtásán, a migránsok beengedésén dolgozik, és a magyar határkerítés lebontását akarja.

Hidvéghi Balázs budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: Gyurcsány Ferenc kampánynyitóra készül a hétvégén, ahol Európáról akar beszélni.
    
A Fidesz kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: a DK az Európát elárasztó migrációs hullámot akarja megerősíteni.
    
Kifejtette: Gyurcsány Ferenc a kezdetektől fogva nyíltan ellenezte a magyar határ védelmét, majd amikor felépült a kerítés, “elszaladt Brüsszelbe”, ahol “bepanaszolta Magyarországot”. 
    
Májusban pedig még “Soros György néhány brüsszeli szövetségesét” is Magyarország déli határára utaztatták, ahol feleslegesnek minősítették a határzárat – tette hozzá.
    
A kormánypárti politikus idézte Niedermüller Péter DK-s európai parlamenti (EP) képviselő azon kijelentését is, amely szerint ő lebontaná a kerítést.
    
A DK folyamatosan részt vesz a Magyarország elleni támadásokban Brüsszelben – folytatta Hidvéghi Balázs -, Niedermüller Péter volt például “az egyik kitalálója és a fő támogatója” a Magyarországot pellengérre állító jelentésnek. Megjegyezte: az EP-képviselő az egyik fő támogatója annak “a bevándorlást szervező ügynökségnek” is, amelyet európai szinten készülnek létrehozni, és ami “színtisztán a Soros-tervben szereplő egyik alappillér”.
    
Hozzáfűzte, a DK azt is ellenzi, hogy nemzeti szinten lehessen védeni a határokat, ezeket a jogosítványokat Brüsszelbe telepítené. 
    
Ez szintén “a Soros-tervben szereplő egyik fő kitétel” – jelentette ki.
    
Európában egymást érik a terrortámadások, ám a volt miniszterelnök és pártja még mindig nem látja az összefüggést a bevándorlás és a terrorizmus veszélyének növekedése között – mondta.
    
Hidvéghi Balázs összegzése szerint a DK mindezzel kockára tenné az ország biztonságát, és “egyértelműen növelnék hazánkban is a terrorveszélyt”.
    
Arra a kérdésre, hogy a Jobbik szerint nem Vona Gábornak, a párt elnökének kell bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól, hanem a Fidesznek, a kommunikációs igazgató úgy reagált: az embereket nem lehet hülyének nézni, és nem lehet sértegetni még Vona Gábornak sem. Szavai szerint a Jobbik elnöke több mint egy hónapja folyamatosan sértegeti a magyar idősek egy jelentős részét, ami miatt várják tőle a bocsánatkérést. 
    
Azzal, hogy ezt nem teszi meg, saját magáról és pártjáról állít ki bizonyítványt – tette hozzá.
    
Egy másik felvetésre közölte: a Fidesz témában indított telefonos és e-mailes kampányának költségeiről az akció végén számolnak be.
    
Az MSZP oktatási programjáról tartott sajtótájékoztatót Hidvéghi Balázs kérdésre úgy kommentálta: a szocialisták oktatáspolitikája egyszer már csúfosan megbukott. 
    
Az MSZP-kormányok idején iskolákat zártak be, “minden szempontból lefelé ment az oktatás” – mondta, hangsúlyozva, hogy ezzel szemben a Fidesz-kormány alatt kiszámítható, államilag koordinált oktatáspolitika zajlik, folyamatosak a fejlesztések, bővült az ingyenes gyermekétkeztetés köre, egyre több diák kapja ingyen a tankönyveit, és a rendszerváltás óta a legnagyobb béremelési program indult el a pedagógusoknak. Szerinte ha a szocialisták megint lehetőséget kapnának, újra rombolnának.

(MTI)

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »