Ha nem Izrael áll a szörnyű párizsi terrorakciók mögött, akkor ki?

Bizonyára ismerős sokaknak Kosztolányi Dezső regényéből, az „Aranysárkány”-ból Liszner Vilmos alakja, az érettségiig kegyelemből eljutó, ám a matúrán mégis elbukó diák alakja, akinek nem használt nyolc éven át semmilyen szép szó a tanulásra. Nos, ilyen mind a Mazsihisz, mint az említett állam.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Honlapján ma Izrael Állam Nagykövetségének alábbi közleménye jelent meg:

„Izrael Állam magyarországi nagykövetsége a lehető leghatározottabban elítéli Szentgotthárd polgármesterének, Huszár Gábornak azt a kijelentését, amely a médiában is megjelent. Hangfelvétel is tanúsítja, hogy a polgármester azzal vádolja Izraelt, hogy a szörnyű párizsi terrorakciók mögött áll. A polgármester szavai ismételten bizonyítják azt, hogy vannak, akik nem tanulnak a történelemből, és továbbra is a zsidó államra, Izraelre, és a zsidókra vonatkozó összeesküvés elméleteket és negatív nézeteket hangoztatnak. Az ilyen jellegű uszítás vezetett a zsidók legnagyobb tragédiájához Magyarországon is.

Hírdetés

Sajnálatos, hogy egy közszereplő, Szentgotthárd fideszes polgármestere – aki példakép kellene, hogy legyen a választókörzetében – ilyen hamis és nevetséges állításokat mond. Izrael, az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten, és az az ország, amely a népe ellen elkövetett több ezer terrortámadás áldozata. A polgármester a kijelentésével összekeveri az elkövetőket és az áldozatokat.”

A polgármester állítása, kérdezem, mitől vád, sőt uszítás? De jó, fogadjuk el a nagykövetség által írottakat. A vád, az uszítás holokauszthoz vezet. De van itt egy bibi. Izrael – és persze a Mazsihisz – részéről mást sem hallunk, mint hogy a holokauszt egyedi történés – volt. Ma viszont, halljuk ugyanonnan, reneszánsz van. Zsidó reneszánsz. Most akkor melyiknek higgyünk?

Azon pedig már csak hahotázni tudunk, hogy „Izrael az egyetlen demokrácia a Közel-Keleten”. Kísértetiesen emlékeztet ez az 1945-ös korszakváltás zsargonjára: mi vagyunk a demokrácia, helyesebben a népi demokrácia! Ezt harsogták úton-útfélen Marx és Lenin tanítványai.

Tanulság? Liszner Vilmosok persze mindig voltak, de régente azért tudták őket kezelni. Még álmukban sem gondolhattak arra, hogy bárminemű felelős pozíciót kapjanak. Ma más a helyzet. Legalábbis a csillagfordulásig.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »