Halálra itta magát, feltámadt, majd visszament bulizni

Napokkal korábban elkezdte búcsúztatni az óesztendőt egy orosz férfi. A buli annyira jól sikerült, hogy a hullaházban ébredt. Miután magához tért, azonnal visszament piálni – írja a Russia Today.

Barátai riasztották a mentőket, akik a helyszínre érve megállapították, hogy szó szerint hullára itta magát. A halottasházban azonban kiderült, hogy a diagnózis kissé elhamarkodott volt. A férfi a hűtőkamrában tért magához – csak azért nem egy tepsiben, mert az intézmény aznap éjjel telt házas volt, így a testeket a földre fektették. A sötétében tapogatózni kezdett, de csak egy valódi halott jéghideg lábát érte el. A hullaház munkatársai rémült ordítozására figyeltek feé, és szabadították ki.

A fickó nem sokat vesztegette az időt. Az élők sorába visszatérve rögtön a félbehagyott buliba sietett, ahol a haverok épp az ő emlékére ittak. Az ismerőse, aki ajtót nyitott neki, sokkot kapott és elájult. A megemlékezés rögvest újjászületésnappá alakult át, és a jóbarátok ott folytatták, ahol pár órával azelőtt abbahagyták.

Az eset az orosz Távol-Kelet, legkeletebbi és legtávolabbi régiójában történt, ahol a vodkázáson kívül túl sok szórakozási lehetőség  valószínűleg nincs, hiszen minössze 35 ezren laknak egy négyezer négyzetkilométeres területen.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »