Hamarosan két tévécsatorna indul itthon

Csajos realityk, komédiák és drámasorozatok várhatók a Sony Max-on, moziélmény és kultikus filmek, sorozatok a Sony Movie Channel műsorán októbertől.

Hamarosan eltűnik egy tévécsatorna itthon – ellenben indul kettő másik.

Hírdetés

2017 októberében a régióban elsőként elhozza a Sony csatornamárkákat a magyar nézőknek. „A fiatalos női célcsoport igényeit kielégítő Sony Max és a filmes tartalmakat kínáló Sony Movie Channel elindítása a Sony Pictures Television Networks CE hosszú távú beruházási stratégiájának része a régióban, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti” – közölte a Sony.

A Sony Max a fiatalos, női közönséget szólítja meg, valóságshow-k, főzőműsorok, romantikus vígjátékok, csajos szitkomok és erős női karakterekre építő dráma és krimi sorozatok jönnek erre. Országos tévépremierként az Anyaság túlsúlyban első évadát, valamint az egyik legnézettebb amerikai sorozat, a Rólunk szól második szezonját ígérik.

A Sony Maxra jön a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második évadja, továbbá jön az Exek az édenben, az Ádám keresi Évát és a Lakástalkshow ismétlése is.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »