Havas Henrik: "Jobbikos politikusok ebben a műsorban nem kívánatosak!"

Havas Henrik: "Jobbikos politikusok ebben a műsorban nem kívánatosak!"

cionista ATV magyargyűlölő vezetőinek felelőssége, hogy az évtizedek óta pszichiátriai kezelés alatt álló Havas (Rokobauer) Henrik névre hallgató médiabohóc esti színrelépése előtt beveszi-e a stimuláló gyógyszereit, vagy nem.

Havas (Rokobauer) Henrik
Ha nem, akkor elszabadul és kiszámíthatatlan ámokfutásba kezd: gátlástalanul arrogáns, otrombán sértegető, értelmetlen baromságokkal bosszantja a nézőket, gusztustalan lakájként égeti saját gazdáit is. A felkészületlenség, tájékozatlanság, felszínesség már régóta enyhe kifejezések esetében, utoljára tán akkor illettek rá, amikor bűnöző társával, Forró Tamással alkottak egy párt és a pártállam védőhálójában kezdték “bátor” handabandázásukat. De úgy, hogy rájöttek, azon meggazdagodni is lehet, csak figyelni kell a zsidó munkáltatókra, mert ők ingyen nem adnak semmit.

Így volt ez a ballib Nap TV-nél is Gyárfás Tamás idején, meg az alatt a hat nap alatt, amíg Horn Gyula címzetes államtitkára volt Henrik (akkor is egy bűnöző haver miatt bukott), s úgy lett a magyar oktatás szégyenére “tanár úr”, címzetes egyetemi docens Szegeden, hogy a cionista mentor: dr. Lednitzky András, a Szegedi Zsidó Hitközség elnöke bevitte az egyetemre Vastagh Pál megyei MSZP-főnök segítségével. Szerencsétlen tanítványai azóta is ennek isszák a levét. (Lednitzky ma Izrael tiszteletbeli konzulja Szegeden, változatlanul egyetemi főtisztviselő, s folytatója annak az értékcsúfoló támogatásnak, amelyet Raj Tamás volt főrabbi nyomdokain folytat a tehetségtelen, felsőfokú képzésre alkalmatlan cionista ivadékok kivételezett bejuttatásáért a szegedi egyetemekre.)

Tegnap hírt adtunk arról, hogy egy másik cionista főlakáj, a hitgyülis Németh Sándor kiprédikálta a Jobbikot, s kijelentette: minden vasat tűzbe tartanak, azaz minden párttal kapcsolatot tartanak, kivéve az antiszemita pártot.
De tegnap estére Rockobauerhez is eljutott a parancs, s ő überelte is a zavaros hitgyülekezeti prédikátort.

A “Voks” című három felvonásos műsorában Havas előbb volt üzlettársaként köszöntötte Horváth Csabát, az MSZP elnökségi tagját, majd arról biztosította, hogy tuti ő ül majd Tarlós István székébe a választások után, végül azzal búcsúzott tőle, hogy a széles nyilvánosság előtt kijelentette:

Vona Gábort nem fogja meghívni, mert “Jobbikos politikusok ebben a műsorban nem kívánatosak!” Nesze neked, demokratikus választás, jog- és esélyegyenlőség, alkotmányos légkör és uniós tisztaság! Horváth Csaba a hazudós fővárosi zsúrfiú – akit amúgy már számtalan hazugságon és badar ötleten értek tetten -, elégedetten rázta Henrik mancsát, lesznek ők még üzlettársak.

Az ATV (amelynek vezetése csak addig hagyta a kamudiplomák elleni hőbörgést, míg ki nem derült, a tv egyik tulajdonosának is csak az van, a jeruzsálemi szabadkőművesek által hamisított és jó pénzért eladott, doktori címmel is járó kamupapír) még mindig futtatja Sándor szélhámost és Henrik beteget. Nem szabadul meg tőlük, mint Fiala János (“Ketteske”) szintén pszichiátriai esettől tavaly. Igaz, a másik oldal sem teszi ezt olyan “színmagyarokkal”, mint “Pájer” és “Pencsik”. Várni kell, azt mondják, majd ha Kálmán Olga szoknyát vesz. Ez hasonlít ahhoz, hogy „ha majd az Osztyapenko lépést vált.” Derűs ez, kérem, mint a szép Heller Ágnes mostani Radnóti-díja!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »