Házát védte, fél­holtra ver­ték, le­ül­tet­he­tik… Itt az új „gazda-ügy"

Duplán pórul járt az a szihalmi gazda, aki a lakóhelye köré épített téglakerítését szerette volna megvédeni a CIGÁNY tolvajoktól. A férfi engedéllyel tartott gázpisztolyával a kezében szólította fel a kerítésrombolókat, hogy hagyják abba a kerítés elbontását, majd amikor azok felé indultak, egyet a levegőbe lőtt.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Ahelyett azonban, hogy elriasztotta volna a rongálókat a lövés, inkább feldühítette őket. Annyira, hogy a négy tolvaj nekiesett a tulajdonosnak és félholtra verték.A bántalmazott férfit súlyos sérülései miatt rohammentővel szállították kórházba.

Hírdetés

Az eset Szihalmon máris hatalmas közfelháborodást váltott ki. A rendőrség ugyanis – ahogy az ilyenkor lenni szokott -, mindkét féllel szemben intézkedett. A megvert férfinél azonnal házkutatást tartottak, melynek során megtalálták és elvitték a gázfegyver tartási engedélyét, és egyúttal felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást ellene.

A gazdát megverő két férfi ellen garázdaság címszóval indult rendőrségi eljárás.

A szemfüles netezők érdekes kommentre lettek figyelmesek az ügyről folyó Facebook-vitában… Egy cigány kommentelő, aki állítása szerint a támadókkal együtt jelen volt a helyszínen, azt írja: sajnálja, hogy nem tudták a férfit megölni. Ha ez a netes hozzászólás bizonyító erejű lenne, akkor persze már nem garázdaságról, hanem gyilkossági szándékról lenne szó. Igaz, a hozzászóló azt is állítja, a gazda nem éppen a levegőbe lőtt.

Sajnos nem sikerült megölni, mert megakadályozták! De ami késik, nem múlik!
– írja a Facebookon a cigány.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »