Heten távoztak a TV2 Tényektől

Rövid időn belül hét munkatárs távozott a TV2 hírműsorától, a Tényektől – írja a 24.hu, amely szerint a szerkesztőségben kezd tarthatatlanná válni a helyzet. A portál egyik forása szerint már azok az emberek is elkezdtek lelépni, akik már az után érkeztek, hogy Andy Vajna kormánybiztos megvette a csatornát. A távozók közt van a műsor felelős szerkesztője és több riporter is.

A 24.hu forrásai szerint a távozás oka lehet az alacsony fizetés, a létszámhiány miatt megnövekedett munkamennyiség, Tóth Tamás Antal, a Tények helyettes vezetőjének stílusa, illetve az, hogy szakmailag vállalhatatlan anyagokhoz kellene a hangjukat adniuk. Tóth egyes volt munkatársak szerint embertelenül bánt velük, lekicsinylő és fenyegető volt a stílusa.

Az egyik távozó riporter a portálnak azt mondta, a tévézés helyett most buszt vezet, amit már korábban is csinált. A váltás indokaként ő azt mondta: így több ideje marad a családjára.

A 24.hu kérdéseire Kökény-Szalai Vivien hírigazgató reagált írásban. Ő nem tagadta a portál állításait, mindössze azt írta: „Mivel a hírigazgatóság belső ügyeivel kapcsolatban kérdez, ezért én válaszolok. A TV2 Hírműsorai folyamatosan, magabiztos nézettségi adatokat hoznak, a szerkesztőségi munka megfelelően zajlik.”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »