Hiányolta a wifit, ütött a migráns

Felpofozta egy olaszországi menekültszálló munkatársát az a szenegáli migráns, aki dührohamot kapott, mert nem biztosították számára a vezeték nélküli internetezés lehetőségét.

Olasz sajtóértesülések szerint a 26 éves bevándorló az esetet megelőzően többször is agresszíven kérte számon a szálló egyik munkatársát, hogy miért nem jár neki vezeték nélküli internetszolgáltatás. Miután a szenegáli nem volt megelégedve azzal, hogy indulatos kérdéseire nem kapott választ,először lökdösődni kezdett, majd meg is verte a segítőt. Az eset kapcsán a szálló többi dolgozója a hatóságoknak elmondta, nem ez az első ilyen incidens, amikor bizonyos extra szolgáltatások követelése után erőszakossá válnak a bevándorlók – írta a breibart.com cikkét szemléző Origo.

Hírdetés

Emlékezetes, három évvel ezelőtt az olaszországi Ceranova városában lévő menekültszálláson nemcsak kukákat borogattak a bevándorlók, hanem kis híján tömegverekedést generáltak, miután azt követelték, tegyék számukra lehetővé a wifi és a Skype telekommunikációs program korlátlan használatát.Olaszországban több példa is volt arra, hogy fellázadtak a migránsok az általuk nagyon rossznak tartott körülmények miatt.2018 elején Arcinazzóban azért tomboltak önkívületi állapotban az illegális bevándorlók, mert szerintük szegényes volt az ételkínálat.

A teljes cikket az ITT olvashatják!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »