HND: Félelemben élünk! – egy német nő segélykiáltása (+ videó)

HND: Félelemben élünk! – egy német nő segélykiáltása (+ videó)

Lehetetlennek tűnik az összes bevándorlásellenes videót eltüntetni a világhálóról, pedig sokan kívánják ezt. Mint tudjuk, a Svédországból hazatelepült nőről, vagy a Németországból hazánkban áttelepülni készülő német családról készült felvételeket törölte a legnépszerűbbnek tartott közösségi portál.

Nem vigasz, de a Németországban, Kandelben, Berlinben és más városokban megtartott tüntetéseket, amelyek nagy részét nők szervezték elsősorban nőknek – az utóbbi hónapokban bestiálisan lemészárolt fiatalok, három lány és egy tizennégy éves kisfiú emlékére –, ugyanúgy letiltották. Sőt a megmozdulások szervezőit és prominens szónokait is elhallgattatta ez a közösségi portál.

A hazai liberál-haladó-toleráns médiák hiénaként ugrottak a svédországi magyar nőre, szavahihetőségét pitiáner ügyecskék mesterséges felgerjesztésével kétségbe vonva. Mi több, az interjút készítők hitelességét is megkérdőjelezték.

De mindent nem lehet eltüntetni abban a reményében, hogy amiről nem beszélünk, az nem is létezik!

Hírdetés

Egy ismeretlen német asszony, aki a muszlim migráció által leginkább sújtott Észak-Rajna-Vesztfáliában, Bottropban él, készített egy magánvideót. Észak-Rajna-Vesztfáliát (NRW) ma már köznyelven csak “Kalifátus”-nak csúfolják Németországban. A hölgy tiltakozó megmozdulásra szólítja fel a Bottropban élőket, mert ő, mint ember és mint nő, retteg. Retteg kimenni az utcára, elege van a kényszerből, hogy eddigi megszokott életét fel kellett adnia, amivel nincs egyedül, hiszen nők tömegei éreznek így nap mint nap.

Íme a videó német nyelven, szó szerinti fordításban (!) magyar és angol felirattal:

Szerző: HeroesNeverDie

The post HND: Félelemben élünk! – egy német nő segélykiáltása (+ videó) appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »