Hosszú Katinkának nem kell Gyárfásék pénze! Összetépte a szerződést

Szerda délelőtt ismét sajtótájékoztatót tartott a Gyárfás Tamás vezette Úszó Szövetséget kritizáló Hosszú Katinka, ahol bejelentette: nem fogadja el a szövetség által felajánlott támogatást, majd összetépte az erről szóló szerződést.

Ismeretes: a világ egyik legjobb úszónője tavaly év végén kritizálta élesen a szövetséget.

“A Magyar Úszó Szövetség egy olyan rendszert épített fel, amelyben az úszók és edzők arra pazarolják a legtöbb idejüket és energiájukat, hogy folyamatos harcot vívjanak a szövetséggel házon belül”

– fogalmazott akkor. Fájlalta, hogy igényeire mindig csak ígéreteket kapott, de semmi előrelépés nem történt. Véleménye szerint ez azért történt így, mert nem vállalta el, hogy arca lesz 2017-es Magyarországon tartandó vizes vébének.

Egy nappal később a szövetség bejelentette, hogy támogatásban részesíti a legjobb úszókat, Hosszú Katinka azonban nem kér ebből.

A 444.hu beszámolója szerint mai sajtótájékoztatóján kijelentette: neki nem az számít, hogy legyen még 12 millió forint a bankszámláján, hanem az, hogy megfelelően fel tudjon készülni.

Mint mondta, ő nem pénzt kért, hanem azt, hogy a szövetség végezze a munkáját. Egyes rémhírekre reagálva azt is hangsúlyozta, fel sem merült benne, hogy a jövőben amerikai színekben versenyezzen.

“Imádom Magyarországot, itthon akarok készülni”

– jelentette ki. A jövőben a szövetség támogatása nélkül férjével, Shane Tusuppal fog készülni.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »