„Idegállapotba” került egy váci hölgyemény, mert nem hagyta lopni az üzletvezető

„Idegállapotba” került egy váci hölgyemény, mert nem hagyta lopni az üzletvezető

„Idegállapotba” került egy váci hölgyemény, mert nem hagyta lopni az üzletvezető

Egy váci üzletben keveredett szóváltásba egy nő az üzletvezetővel, ami után dühében több berendezési tárgyban és termékben is kárt tett. Vádemelést javasolnak ellene.

Hírdetés

A Váci Rendőrkapitányságon indult eljárás garázdaság vétség, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy váci nő ellen.

A nyomozás adatai szerint a 31 éves nő 2018. április 18-án, délután ment be egy váci drogériába, ahol egy ideig vásárlási szándékot színlelt, majd szóváltásba keveredett az őt figyelő üzletvezetővel, akit ezek után bántalmazott.

Az üzlet vezetője ezt követően – abból a célból, hogy a nőt az időközben értesített rendőrök kiérkezéséig visszatartsa – bezárta a drogéria ajtaját. Ennek hatására a nő bedühödött, és előbb egy gyermekek részére kialakított bevásárlókocsival ütlegelte az ajtó üvegét, valamint az üzletvezetőt is megkísérelte újra bántalmazni, majd mérgében több terméket leborított a polcokról. Cselekményével összességében több mint kétszázezer forint kárt okozott.

A nőt a helyszínre érkező rendőrök a Váci Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az esettel összefüggésben. A gyanúsított ellen indított nyomozást a váci rendőrök a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Váci Járási Ügyészség részére – tájékoztatott a rendőrség.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »