Igen, még mindig fokozható: a svéd kormányfő a 22 éves szociális munkás szomáliai gyilkosát mentegeti

Igen, még mindig fokozható: a svéd kormányfő a 22 éves szociális munkás szomáliai gyilkosát mentegeti

A svéd miniszterelnök kedden meglátogatta azt az állítólag szülők nélkül érkezett, 14–17 éves betolakodók számára létrehozott mölndali tábort, ahol egy 15 éves szomáliai hulladék (mi már tegnap megírtuk a Daily Mail nyomán, a Zsindex még mindig "nem tudja", honnan érkezett a gyilkos) halálra késelt egy 22 éves szociális munkást.

Stefan Löfven szörnyű bűncselekménynek nevezte a történteket, de ez után már következett is a mosdatás.

Bizonyára sokan vannak Svédországban, akik aggódnak amiatt, hogy több ilyen eset is megtörténhet azután, hogy az országba ennyi fiatal érkezik menedékkérőként, szülők nélkül – mondta. Ugyanakkor igyekezett lehűteni az indulatokat, kijelentve, hogy "túl korai volna még következtetéseket levonni a gyilkosságból", de mindent meg kell tenni a szállásokon dolgozók és az ott élők biztonságáért.

"A Svédországba érkezettek közül sok fiatal megrázó eseményeken ment keresztül, nem lehet egyszerű válaszokkal magyarázni a történteket" – mentegette az aljas gyilkost a liberalizmusból jelesre vizsgázó kormányfő.

Korábban írtuk: Meddig fokozható még a liberális őrület? Megbüntetnek egy 17 éves dán lányt, mert nem engedte, hogy megerőszakolja egy bevándorló


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »