Így csal egy kelet-magyarországi cégcsoport

Így csal egy kelet-magyarországi cégcsoport

Így csal egy kelet-magyarországi cégcsoport

Több gazdasági bűncselekmény gyanúja is felmerül annál a kelet-magyarországi cégcsoportnál, amely az alkalmazottak havi jövedelmének jelentős részét feketén, az adóhivatal elől eltitkolt módon fizette ki, és – egy ismert áruházlánc közreműködésével – a Kínából származó, silány minőségű építőipari termékeket hamis minőségi tanúsítványokkal láttatta el, és építette be „A” kategóriásként értékesített ingatlanokba.

Hírdetés

„A” kategóriásként meghirdetett és értékesített ingatlanokba Kínából származó, silány minőségű építőipari anyagokat épített be egy kelet-magyarországi cégcsoport. A termékeket egy ismert áruházláncon keresztül szerezték be, az áruházlánc hamis minőségi tanúsítványokkal adta át azokat a társaságnak. Úgy tudni, peres eljárást is indítottak a céggel szemben emiatt.

Ugyancsak a cégcsoport működésével kapcsolatos információ, hogy az alkalmazottak a havi jövedelmük jelentős részét, feketén, az adóhivatal elől eltitkolt módon kapják, amely felveti az üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás gyanúját.

A cégcsoportnál tapasztalt „furcsaságokról” a jövő héten közöl tényfeltáró cikket a Privatkopo.hu.

(fotók: illusztráció)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »