Így kínozd a fehéredet – hat órán át egy üres széf kulcsáért

Nicci Simpson Johannesburgtól nyugatra fekvő farmjára délelőtt 10-kor érkeztek. Éppen el akart menni. Megragadták kulcsát, térden rúgták, hogy a földre essen. Három NIGGER volt. „Rablásnak” minősítette azt a dél-afrikai rendőrség, ami jóval több volt. Villanyfúróval átfúrták mindkét lábát. Utána két hónapon át tolószékhez volt kötve.

Azután elhurcolták a vaskapuhoz, ahol a széfhez vezető lépcső volt. Rátartották saját puskáját. Az egyik késsel hántolta le a húsát a karjáról. Rugdosták is. Közben rohadt fehér kurvának nevezték.

A széf üres volt, de volt benne egy köszörű, ami miatt nem akarta odaadni a kulcsot, mert félt, hogy azzal fogják kínozni.

Hat órán át kínozták. Egyre barbárabb módon.

Majd amikor megkapták a kulcsot, ellopták autóját és azzal távoztak.

Egy másik esetben egy fehér gazdálkodónőt erőszakoltak meg három gyermeke előtt. Férjét kétszer karon lőtték. Egyik gyermeküket a lágyékukon lőtték. A tetteseket itt sem találják. Egy másik esetben négy NIGGER támadt meg egy 86 éves fehér gazdálkodót. Vasrúddal verték és vasalóval égették meg. Verték, hogy adja meg a széfjéhez a biztonsági kódot.

Közben a dél-afrikai médiában olyanokról beszélgetnek, hogy „csak öt millió fehér él az országban és 45 millió fekete két hét alatt meg tudná ölni őket”.

lovasistván.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »