Így veri béklyóba a német rendőrt a merkeli hatalom: utasításba kapták, hogy hagyják futni a megszállókat

Így veri béklyóba a német rendőrt a merkeli hatalom: utasításba kapták, hogy hagyják futni a megszállókat

Eszköztelenek a német rendőrök azokkal a betolakodókkal szemben, akik kisebb bűncselekményeket követnek el – derül ki a Bild összeállításából.

A német lapnak egy olyan rendőr nyilatkozott, aki az elmúlt hónapokban elsősorban bevándorlókkal foglalkozott.

A 22 éves rendőr a német-osztrák határon és a müncheni pályaudvaron szerzett tapasztalatairól azt mondta: kezdetben még jöttek családok gyermekekkel, ahol a szülők iskolázottnak tűntek, és angolul is jól beszéltek. Az utóbbi időben azonban az érkezők 95 százaléka egyedülálló férfi. Az érkezők felénél nincs semmilyen irat.

A rendőr olyan állapotokról számol be, amit csak nehezen hinne el az, aki nem látja a saját szemével. Nemrég egy "menekült" el akarta vágni egyik társa torkát egy késsel. Ebben sikerült megakadályozni, de végül a jelentésbe csak súlyos testi sértés kísérleteként kerül be az eset, nem emberölés kísérleteként, mert így jobban mutat a statisztikában.

A rendőr az elmúlt pár hónapban mindössze egyetlen német ellen intézkedett, a többiek kizárólag "menekültek" voltak. Ha azonban egy "menekült" nem hajlandó igazolni magát vagy kibújik az intézkedés elől, a rendőrök nem tarthatják vissza és nem foghatják el, utasításuk ugyanis arra szól, hogy kerüljék a "menekültekkel" szembeni erőszakot, és inkább hagyják futni őket.

Egy korábbi kölni rendőrtiszt a Facebookon nagyot futott posztjában azt írja: a kölni főpályaudvaron, ahol szilveszter este tömegesen molesztáltak és raboltak ki nőket, a rendőrök által régóta ismert, menekültügyi eljárás alatt álló észak-afrikaiak fosztogatták az utazókat.

A rendőr azt kérdezi bejegyzésében: hogy lehet, hogy ezek az emberek nem félnek attól, hogy az általuk elkövetett bűncselekmények miatt kitoloncolják őket az országból? Meg is válaszolja a kérdést: a vonatkozó törvények szerint egy külföldit csak akkor lehet kiutasítani az országból, ha súlyos bűncselekményt követ el.

(Bild – Index nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »