Ilyen a zsidó humor: kiadós istenkáromlással készül a merénylet évfordulójára a Charlie Hebdo

Ilyen a zsidó humor: kiadós istenkáromlással készül a merénylet évfordulójára a Charlie Hebdo

Közzétették a Charlie Hebdo nevű, szatirikusnak becézett zsidó hetilap különkiadásának címlapját, amelyet a párizsi szerkesztőség ellen elkövetett véres merénylet egy éves évfordulójára adnak ki.

Istent jelképező szakállas férfi látható a hátán Kalasnyikovval a Charlie Hebdo különkiadásának címlapján, az aláírás pedig úgy szól: "Egy évvel később: a merénylő még mindig szabadlábon".

Ezzel a különkiadással készül a lap a párizsi szerkesztősége ellen tavaly január elején végrehajtott véres támadás egyéves évfordulójára – írta a Guardian.

Január 7-én lesz egy éve, hogy egy iszlamista szélsőséges testvérpár 12 embert mészárolt le Párizsban a Charlie Hebdo székházánál. A támadókkal hajtóvadászat során végeztek.

Másnap, január 8-án egy, az előző napi tettesekkel kapcsolatban álló iszlamista férfi lelőtt egy fegyvertelen rendőrnőt, majd egy kóser élelmiszerboltban négy embert gyilkolt meg, mielőtt a rendőrség vele is végzett.

A lapnak az a száma, amelyben a támadássorozat áldozatait sirató Mohamed próféta karikatúrája szerepelt, többszöri utánnyomással közel 8 millió példányban jelent meg.

Az előfizetők száma a merénylet után több mint 200 ezerre nőtt, holott korábban hetente csak nagyjából 30 ezren vásárolták meg az újságot.

Az évfordulóra kiadott különkiadásban öt olyan karikaturista korábbi provokációi is láthatók lesznek, akik meghaltak a 2015-ös támadásban.

A lap új vezetője, Laurent Sourisseau, aki maga is súlyosan megsérült a lövöldözésben, egy szerkesztőségi véleményt is írt a különszámba, természetesen a szekularizmus védelmében.

(HVG – Guardian nyomán)

Újabb jó üzlet a zsidóknak: egymilliós példányszámmal ünnepli az egy évvel ezelőtti ingyenreklámot a Charlie Hebdo

Ízelítő a zsidó humorból: ezúttal az orosz utasszállító tragédiáján élcelődik a Charlie Hebdo

A háromévesen vízbe fulladt szír kisfiún viccelődik a Charlie Hebdo – persze a zsidónak mindent szabad

A Charlie Hebdo visszatért az alapokhoz: ezúttal sem a főrabbival szórakoznak – a pápát ábrázolják kutya testtel

A maszturbálást a túlvilágon orális szexszel folytató apáca, a kereszten napozó Jézus – ez mellett állnak ki a vonulgató "Charlie-k"

A néhány tízezertől az ötmillióig: sörözve, vihorászva ünnepeltek a lemészárolt "szatirikusok" "gyászoló" kollégái

Ügyes, ügyes: a lövöldözés hússzorosára növelte a Charlie Hebdo előfizetőinek számát, 30 millió eurót tettek zsebre a merénylet óta


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »