Ingyenesen elérhető a Mária Rádió teljes műsortára

Ingyenesen elérhető a Mária Rádió teljes műsortára

A Mária Rádió célja minél szélesebb rétegekhez közelebb vinni Isten igéjét. Ennek érdekében létrehozott egy internetes oldalt hangtar.mariaradio.hu címen a mûsorok visszahallgatására, hogy ne csak a rádióban, hanem az online térben is szólhasson a Lélek hangja.

A Mária Rádió honlapján található archívum lehetõséget nyújt arra, hogy a jelenleg futó mûsorokat bárki ingyenesen visszahallgassa és akár le is tölthesse.

A Mária Rádió archívuma mûsoronként bontott, vagyis egy adott címlistából választva az érdeklõdõ szabadon belehallgathat, illetve letölthet adás(oka)t. A mûsortár feltöltése folyamatos, így minden rádióban elhangzó mûsor felkerül a honlapra. A hozzáférés egyetlen feltétele a regisztráció és az azt követõ bejelentkezés. A regisztrációhoz mindössze egy felhasználónév és jelszó szükséges.

Regisztráció nélkül elérhetõ hanganyagok is találhatók a rádió honlapján. Az érdeklõdõk olyan fontos témák közül is választhatnak hanganyagot, mint a házasságra való felkészülés, a gyász, a függõségekkel való küzdelem. A „Gyermekeknek” menüpont alatt számos mese szerepel, melyeket a „Gyere, mesélj!” kampány során olvastak fel.


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »