Ismét közpénzből fog szavazatot vásárolni a Fidesz?

Egy hangfelvétel ismét bizonyítja, a Fidesz az ORÖ-t arra használja, hogy azon keresztül jusson hozzá azokhoz az adóforintokhoz, amiből nem a cigányság felzárkóztatása, hanem megvásárlása zajlik. Ezúttal az ORÖ szocialista elnöke, Balogh János próbált meg 3,5 millió forintot kivenni az adófizetők zsebéből, egy meg nem történt rendezvény leszámlázásával, hogy ebből agitáljon a fideszes jelölt mellett.

Azon túl, hogy ez is azt mutatja, az MSZP a Fidesz zsebében van, és a Jobbik az egyetlen erő, amely valóban a Fidesz leváltására készül, az újabb botrány azt is egyértelművé teszi, miért kellett eltüntetni a Híd a Munka Világába programon keresztül 1,6 milliárd forintot, miért nem történt meg a programért felelős Farkas Flórián elszámoltatása, sőt, börtön helyett miért kapott befutó helyet a Fidesz listáján.

A Fidesznek a cigányság egyedül a választások előtt jelent rejtett erőforrást, akiket négy évig nyomorban tarthatnak, hátha eladják majd magukat a választások előtt egy vödör burgonyáért a Baloghok, meg Farkasok irányításával. Ne tegyék!A Jobbik elvárja, hogy a hatóságok a lehető legszigorúbban lépjenek fel a hasonló esetek megakadályozása érdekében.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »