Ismét lincselni akartak a kivételezettek, ez sohasem fog befejeződni?

Kis híján meglincseltek egy családot Piricsén, még június közepén. A ballagást ünneplő tömeg azért rontott rá a családra, mert az apa elütötte egyiküket. A férfit és a nőt ki akarták rángatni a kocsiból síró gyerekük szeme láttára. A 9 éves kisfiút azóta is orvos kezeli.

Magyar Menedék - Badiny

A piricsei lincselés két gyanúsítottját első fokon börtönbüntetésre ítélték, előzetes letartóztatásban várják a bíróság másodfokú döntését. Az apa ellen, aki elgázolta a piricsei nőt eljárás indult. 9 éves kisfia aki végignézte hogyan támadtak apjára és anyjára sokkot kapott, annyira megviselték a történtek, hogy még mindig orvos kezeli.

Hírdetés

Encsencs felé tartott Piricsén autóval egy család június 12-én. A faluban ballagást ünnepeltek, ezért nagy volt a csődület az utcákon. Az autót vezető gömbölyi férfi megpróbált kikerülni egy négyfős, úttesten gyalogló „társaságot”, a manőver közben azonban elsodort egy 29 éves piricsei nőt.

A baleset láttán a „falubeliek” azonnal körbevették az autót. A sofőr megállt, majd kiszállt az autóból, de többen rátámadtak, ezért visszaült. Az elsodort, súlyosan sérült nő felbőszült élettársa, rugdosni kezdte a Suzukit, aminek betört a hátsó üvege, és megrongálódott a karosszériája. A nő testvére a szélvédőt dobta be egy kővel, majd az autóból próbálta kirángatni az autóvezető feleségét, de családtagjai lecsendesítették. A férfi a feleségét és a hátsó ülésen utazó kilencéves fiát védve úgy döntött, elindul, tolatás közben azonban elütötte az elütött nő élettársát, aki megsérült. A férfi nem állt meg, egyenesen a Nyírbátori Rendőrkapitányságra hajtott segítséget kérni.

A férfi ellen közúti baleset okozása miatt indult eljárás. Felesége könnyű sérülést szenvedett, kisfiát annyira megviselték a történtek, hogy orvosi ellátásra szorult.

Az elsodort nő testvérét és élettársát másnap délelőtt piricsei otthonukban elfogták. A bíróság a nő élettársát két év tíz hónap, testvérét három év letöltendő börtönbüntetésre ítélte. A másodfokú tárgyalásig a két férfit letartóztatták – írja a szon.hu.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »