Iszonyatos antifa égés – Két napon belül a második győzelem!

Iszonyatos antifa égés – Két napon belül a második győzelem!

A tegnapi napon a Dorko nevű cég hátrált meg a hazafias oldal fellépése nyomán, ma pedig az antifák égtek akkorát, hogy ha van egy kis önbecsülésük, akkor többé az utcára sem tolják a ronda pofájukat.

Nagy dirrel-durral jelentették be tiltakozó eseményüket az antifák Tyirityán Zsolt pécsi előadása ellen, melyet a helyi HVIM szervezett a Betyársereg vezérének.

Nagy volt a készülődés az antifák oldalán, a csatornákból előbújó legkülönbözőbb lényekkel lehetett találkozni az internetes kommunikációban. Harciasak voltak és kemények. Tehették, hiszen a monitorból nem nyúl ki egy erős magyar kéz, hogy beleverjen egy nagyot kampós orrocskájukba.

Ám úgy tűnik, hogy az utcára továbbra sem merészkednek ki ezek a véglények (ha léteznek egyáltalán). Saját tüntetésük szervezője tett közzé egy kétségbeesett nyilatkozatot a facebook-on, mely szerint mindössze négyen (!!!) jelentek meg szánalmas megmozdulásukon.

Ugyanakkor a betyárvezér előadására csordultig megtelt a terem. Ezt egyetlen szóval lehet összefoglalni: GYŐZELEM!

Alig két napon belül kétszer is fényesen beigazolódott, hogy a kemény kiállás meghozza gyümölcsét. Különösebb erőfeszítést nem is kellett tenni, csupán ki kellett állni magunkért, elveinkért. Becsüljük meg az ilyen győzelmeket és adjanak erőt a további küzdelemhez!

Hírdetés

2014.01.31. 20:50

Íme a szánalmas antifa főszervező üzenete:


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »