Ítéletidő: több mint 16 ezer háztartás maradt ideiglenesen áram nélkül, baleset és forgalomkorlátozás

Szinte teljesen helyreállt az áramszolgáltatás Hajdú-Bihar megyében, ahol előzőleg több mint hatezer háztartás maradt áram nélkül a rossz időjárás miatt – közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap.

Hajdú-Bihar megyei Báránd, Sárrétudvari, Biharnagybajom és Földes településeken összesen 6164 fogyasztónál nem volt áram. Vasárnap reggel már csak Földes néhány fogyasztási helyén szünetelt a szolgáltatás.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Túrkevén tízezer fogyasztási helyen szünetel az áramszolgáltatás – közölték.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt és elzárt település. Nyírlugos-Cserhágó településen is helyreállították az áramszolgáltatást a szakemberek. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében jelenleg nincs áram nélkül maradt és hóhelyzet miatt elzárt település – írja a Police.hu.

Felborult egy tréler az M1-esen

Hírdetés

Felborult egy utánfutóként húzott tréler az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 79-es kilométerénél vasárnap kora reggel, a sztráda érintett szakaszát félpályán lezárták a műszaki mentés idejére – közölte katasztrófavédelmi főigazgatóság.

Elsődleges információink szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők kórházba viszik.

Forgalomkorlátozás az M3-ason

Korlátozzák a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek forgalmát az M3-as autópályán – közölte vasárnap reggel az Útinform.

Az érintett járműveket a 18-as kilométernél lévő parkolóba terelik, és az M31-es autópályáról sem hajthatnak fel.

(MTI – Police)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »