Jelentés a Pantszir-SZ1 indítóberendezés elleni rakétatámadásról (videó)

Jelentés a Pantszir-SZ1 indítóberendezés elleni rakétatámadásról (videó)

Eltérően az ellenségtől, a Syrian Arab Army oldal szerkesztői bizonyítják állításaikat, lehet, hogy nem tehetnek közzé részletesebb tartalmakat, de a felületükön elmondottak igazolhatók, másként nem beszélnének róla. És ez a lényeges különbség közöttük és az ellenség között.

A felvételt a cionisták hozták nyilvánosságra a Szíriai Légvédelem egy találatot kapott Pantszir-SZ1 indítóberendezéséről. A Syrian Arab Army oldal nem tagadta ezt, éppenséggel ők jelentették be az ellenséges felvétel megosztása előtt.

A felvételen egyetlen Pantszir-SZ1 komplexum látható tőle jobbra egy csoporttal (a kamera látószögének baloldalán). A csoport a kezelőszemélyzet.

A komplexum 12 elhárító rakétát lőtt ki ellenséges célpontokra és felhasználta összes gépágyú lőszerét, a harmadik és a negyedik ellenséges rakétatámadási hullám között az indítójármű elmozdult a fedezékéből és várakozott azért, hogy újratöltsék (a harcszabályzat és a manőverek szerint, amelyek nem nyilvánosak, szóval hétköznapi kifejezésekkel kell leírni a folyamatot).

Látni fognak egy katonát, aki a komplexum felé rohan, amikor észreveszi a becsapódó rakétát és ahelyett, hogy fedezéket keresne, a légvédelmi komplexum parancsnoka, Ajham Haszhem Habib alezredes életét kockáztatva próbálta megmenteni az eszközt és alegységét, végül hősi halált halt.

Hírdetés

Ez az egyik lényeges különbség a szíriai katonák és az ellenség között, miközben az ellenség szóvivői óvóhelyekről fecsegnek a Twitteren, a mi katonáink az életüket kockáztatják a hazájukért és a Szíriai Fegyveres Erőkben harcoló bajtársaikért.

A felvétel végén látni fognak egy képet a Pantszir-SZ1 állapotáról, ami alátámasztja a Syrian Arab Army oldal állításait.

A kép nem nyilvános felhasználásra készült, azonban a Syrian Arab Army oldal szerkesztői kockáztatják a beosztásukat és a lehetőségeik határait feszegetik azért, hogy megvédjék Habib alezredes úr emlékét és tisztelegjenek áldozathozatala előtt, aki jó barát volt és méltó az egyenruhájára és példaképül szolgál minden egyenruhás számára a világon.

Újra elmondjuk, miközben az ellenséges katonaállomány óvóhelyekről fecsegett a Twitteren a hamis “győzelméről” és a repülőgépeik nagy hatótávú rakétákat indítottak, a mi hőseink a harctereken védték a hazájukat és mindenkit emlékeztettek rá, hogy Szíriát miért nem lehet legyőzni!

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »