Jobbik: elégtelen a hatósági munka Miskolcon

A Jobbik már számtalanszor jelezte, hogy elégtelennek tartja a hatósági szankcionálást Miskolcon, mondta keddi sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán.

Rámutatott: az elmúlt hetekben két, a Vadász-közben és a tatárdombi Mongol utcában található ingatlan esetében is kiderült, hogy a hatóság több mint egy éve tud a fennálló szabálytalanságokról – többek között nem megfelelő szennyvízelhelyezésről –, azonban eddig nem sikerült az ott élő mélyigénytelen lakókat kötelezni, hogy rákössenek a meglévő szennyvízcsatornára.

Pakusza szerint felmerül a kérdés: alkalmatlan a hatóság a feladat ellátására, vagy nem akarja megszüntetni a nem pusztán szabálytalan de közegészségügyi szempontból is veszélyes helyzetet?

Mint mondta, a két ingatlan belterületen található és a szomszédok joggal háborodnak fel, hiszen az ő életüket keseríti meg a helyzet, amely miatt ingatlanjaik értéke is jelentősen csökken.

Pakusza Zoltán közölte: a megoldás érdekében levélben jelezte újra a problémát a város jegyzője felé, akitől, mint a törvényesség őrétől várja a hatékony intézkedést.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »