Jövőnk? Castel Volturno a lebénult olasz város a nigériai maffia kézben

Jövőnk? Castel Volturno a lebénult olasz város a nigériai maffia kézben

A Nápolytól 35 km távolságra fekvő Castel Volturno olasz kisvárosban olyan dolgok történtek, amelyek még azok lélegzetét is elállíthatják, akik sok mindent átéltek és hallottak kontinensünkön arról, milyen következményei lettek annak a „Willkommenskulturnak”, amelyet Európa fő és súlyosan agresszív tönkretevője, Angela Merkel szabadított ránk.

Ha van érv, akkor az a negyvenezer lakosú Castel Volturno sorsa, ami önmagában is elegendő lenne ahhoz, hogy legalább egy napra megállítsa Európában a normál életmenetet, és elgondolkoztassa mindazokat, akik eddig nem szavaztak olyan pártokra és képviselőkre, akik az Európába irányuló és irányított, feltartóztathatatlannak tűnő migránsáradatnak végre gátat akarnak szabni.

Mivel ez az elképesztő példa a hatalmas többségben lévő jobboldali magyar szavazók, és az általuk eddig két ízben megválasztott kormányuk érvrendszerét erősíti – méghozzá páratlan módon – az teljesen természetes, hogy arról a közpénzen eltartott Magyar Távirati Iroda egyetlen szót nem jelent.

Az eredeti tudósítás erről február 17-én jelent meg a vezető baloldali, szociáldemokrata irányzatú (!) francia hetilapban, a L’Obs-ban, amelyet korábban teljes nevén Le Nouvel Observateur-nek, vagy becézve Le Nouvel Obs”-nak neveztek.

Miután azt nem egy, számunkra szintén fontos francia nyelvű cikkel egyetemben sajnos nem vettük észre, véletlenül lettünk rá figyelmesek a német nyelvű Journalistenwatch.com portál mai számában, ahol azt szinte szó szerint ismertetik.

A lényeg: az olasz fürdőhelyet teljesen átvették a nigériaiak, illetve nigériai maffiabandák. A 40 ezer lakosból húszezer nigériai. /A Journalistenwatch cikkében egy elütés van az eredetihez képest: a városka lakosságának számát 40 ezer helyett 30 ezernek írták./

Hírdetés

Az utcatáblákat leverték, a szemetet nem szedik össze, a posta, az iskolák, a templomok és a rendőrség zárva tart. A totálisan elhanyagolt utcákon, a járhatatlanná vált járdák fölött a bűz terjeng.

A városban az egyértelmű úr a nigériai maffia. Minden utcakereszteződést ők uralnak, és minden utcasaroknak megvan a drogkereskedelmi főnöke. A kábítószerárusok egyik kezében az áru, a másik kezében a mobiltelefon.

Aki innen tudósítani akar, azt két rendőrnek kell kísérnie.

A szeméthegyek előtt fiatalkorú nigériai prostituáltak flangálnak. Ők egy-egy menetért 10-15 eurót kérnek.

Folytatás:

https://magyaridok.hu/lovas-istvan/jovonk-a-lebenult-olasz-castel-volturno-varos-a-nigeriai-maffia-kezben-2831184/?utm_source=Napi+h%C3%ADrlev%C3%A9l+a+Magyar+Id%C5%91k+kiemelt+h%C3%ADreir%C5%91l&utm_campaign=af0625c17e-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-af0625c17e-181179461

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »