Juncker kivégzéséről írt a Vasi Szemle főszerkesztője

Juncker kivégzéséről írt a Vasi Szemle főszerkesztője

A vasi Príma-djjal jutalmazott író, Gyurácz Ferenc szerint „az ilyen Junckerek méltó megbüntetése érdekében kell majd visszaállítani a halálbüntetést. Mielőtt még a muszlim hódítók alkalmazzák – ellenünk.” Gyurácz egy, a szombathelyi önkormányzat által támogatott lapnál főszerkesztő.

„Vérbeli tökfejek képviselik az EU-t. Majd bolondok lesznek a törökök megvédeni Európát Európa helyett. A kedvezményeket természetesen elfogadják, élnek velük, de a migrációt eszük ágában sem lesz meggátolni. Hiszen ők is – 100 millió muzulmán! – az EU-ba törekszenek. Az ilyen Junckerek méltó megbüntetése érdekében kell majd visszaállítani a halálbüntetést. Mielőtt még a muszlim hódítók alkalmazzák – ellenünk” – írta Facebook-oldalán a napokban Gyurácz Ferenc, a szombathelyi önkormányzat által támogatott Vasi Szemle főszerkesztője a szerdai Népszabadság szerint.

Hírdetés

Gyurácz, az idei Vas megyei irodalmi Prima-díj győztese nemcsak az Európai Bizottság elnökéről alkotott véleményt: a muszlim nőkről egy másik bejegyzésben azt írta, hogy ők „fekete gyomnövények vad, vegetatív burjánzásai”.

hvg


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »