Juszt leprostizta Lévai Katalint

Juszt leprostizta Lévai Katalint

Abban a pillanatban, ahogy Lévai Katalin bejelentette, hogy pártja a Lendülettel Magyarországért kilép a Válasszunk! 2018 nevű formációból, és azt merészelte nyilatkozni, hogy mind a 106 egyéni körzetben külön szeretne jelöltet állítani azonnal az ellenzék célkeresztjébe került.

A Simicska-féle tv kérdezőgépe, a televíziózás Anna Pavlovája, Kálmán Olga szinte önkívületi állapotba kerülve vonta kérdőre, hogy irgum-burgum, hogy képzeli, hogy külön indul.

De a ballibek háttérből ajvékoló bülbülhangú gramafonja, Juszt László ennél is messzebbre merészkedett.

A pirospozsgás, kádári „jólétben” kigömbölyödött arcú tévés a közösségi oldalán kezdett fröcsögni:

„Ad 1. Azt sem tudtam, hogy ennek a politikai prostinak pártja van.”

„Ad 2. A volt MSZP-s miniszter mostanáig a „Válasszunk! 2018”, azaz V18 egy olyan frissen alapított, új csoport tagja volt, mely olyan tagokból áll, akik különböző kormányokban tevékenykedtek, így jobboldali szereplői is vannak, mint Bod Péter Ákos és Mellár Tamás. Azt vállalták, hogy segítséget nyújtanak az ellenzéknek egy közös választási program kidolgozásában. Ehhez képest a hölgy most éppen az ellenzék szétverésén dolgozik.”

(…)

Hírdetés

„Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…”

Érdekes, hogy a köpönyegforgatás, mint olyan Bod Péter Ákos és Mellár Tamás esetében még csak fel sem vetül, sőt az ő viselkedésük már-már erénnyé nemesült a ballibek szemében.

Mindazonáltal Juszt László bejegyzésével nyílt színen megsértett, megalázott egy hölgyet, egy édesanyát.

Várjuk tehát a #meetoo kampány harcos nőjogi aktivistáinak, feminista mozgalmaknak és különböző demokráciát féltő, női kvótáért lobbizók heves tiltakozását.

No és persze az ellenzék elhatárolódó nyilatkozatait is.

Mert mindennek van határa!

Csépányi Balázs – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »