Kegyetlenül kivégezte a linzi házaspárt a tunéziai ISZLAMISTA ARAB Mohammed M. – ÉS EZT A VÉGLÉNYT SEM LEHET FELLÓGATNI

Egy házaspárt gyilkolt meg az 55 éves, tunéziai származású Mohammed M. Linz városában, még tavaly. Az ügy vizsgálata nemrég fejeződött be, rövidesen ítélet is születik. A tettest azonban nem “csupán” a gyilkosság miatt vonják felelősségre, hanem terrorista szervezet önkéntes tagjaként is.

Mohammed M. már évek óta Ausztriában élt, de ahogy telt az idő egyre kevésbé érezte jól magát. Úgy vélte, hogy külföldiként és muzulmánként is elnyomják és ezt számtalanszor meg is írta. Internetes közösségi oldalakon dicsőítette az Iszlám Államot és hűséget esküdött Al Bagdadi ISIS-vezérnek.

Éppen ezért a házaspár meggyilkolása egy, a “hitetlenek ellen” önként elkövetett bosszú lehetett az ügyészség feltételezése szerint.

A kettős gyilkossághoz egy hevedert, egy ólmosbotot és egy kést használt fel, majd benzint locsolt szét a szobában és meggyújtotta azt. Azután elment egy közeli rendőrkapitányságra, kivárta a sorát és bevallotta a tettét. Részint ezért, eleinte nem tartották beszámíthatónak, de ezt a feltételezést az elmeorvosi vizsgálat során elvetették. Így körülbelül húsz évnyi, vagy életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Krone


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »