Kényszerített már földre repülőgépet fingással?

Kényszerített már földre repülőgépet fingással?

A Transavia holland fapados légitársaság gépe Dubaiból Amszterdamba tartott, de egy férfi kényszerítő eszközök nélkül földre vitette a gépet.

Történetesen beterítette végbélfüttyel az utasteret – számol be az Independent. Azt nem tudni, hogy viccből, gonoszságból vagy betegség miatt csinálta ezt.

Két holland férfi megkérte, hogy hagyja abba, de nem tudta/nem akarta, a popószó harsogott tovább.

Hírdetés

A veszekedés egyre hangosabb lett, a kapitány is próbálta békíteni a feleket, Amszterdamig csak ki lehet bírni ekkora ánuszgőzben, vagy tessék már lezárni a szelepet, nem kéne emiatt leszállni.

Az ügy elsimításához viszont ő is kevés volt, ezért Bécsben landolni kellett, ahol rendőrök várták hátvágánygáztól bűzlő gépet.

Ebből aztán újra balhé lett. Az osztrák biztosurak négy embert szedtek le a repülőről, de a rotyizást abbahagyni képtelen férfi maradhatott.

A két ideges hollandot leszállították a rendőrök, de valamiért két nőt is, akik azt mondják, hogy ők nem emelték fel a hangjukat a lyukszuszogás ellen, így nem értették, hogy mi a gond, ezért beperelték a légitársaságot. Azt is hozzátették, hogy talán az nem tetszett a hatóságoknak, hogy marokkói származású hollandok.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »