Kérdés Merkeltől: Maradna-e olyan országban, amelyben jóval alacsonyabb támogatásban lenne része, mint Németországban?

Az interneten szerte kereng a legtöbbet fordított szlovák író, expolitikus és diplomata, Jozef Banáš nyílt levele, amelyben Merkelhez fordult migránsügyben. E levél mindent elárul, legfőképpen arról, hogy a jelek szerint elérkezett az az idő, amikor is közös frontot kell kialakítaniuk migránsügyben vén kontinensünk nemzeteinek.

Magyar Menedék - Badiny

E levélből elég, ha csak a legjellemzőbb részletet idézem:

„A kommunizmus bukását követően nekem és Önnek is az volt az érzése, hogy kerítések nélküli új Európa építésébe fogtunk. S most kerítések építésére kényszerítenek bennünket, mert ránk akarják kényszeríteni azokat a szerencsétleneket, akik elhagyják hazájukat. Kvótákkal akarják ránk kényszeríteni a migránsokat. Meg tudná magyarázni, miként képzeli mindezt? Netán koncentrációs táborokat létesítsünk, amelyekbe ezeket az embereket akaratuk ellenére kényszerítsük? Vajon Ön maradna-e egy olyan országban, amelyben lényegesen alacsonyabb szociális támogatásban lenne része, mint Németországban? Elvárni a szlovák nyugdíjastól, akinek döntenie kell arról, hogy háromszáz eurójáért télire fát vásároljon, vagy fájó fogával fogorvoshoz forduljon, hogy olyan „menekültekről” gondoskodjon, akik márkás ruhákban és kreditkártyákkal érkeznek, mélységesen felháborítónak tartom. Márpedig ezt akarják ránk kényszeríteni.”

Amikor az ember ilyen sorokat olvas, valamiféle kielégültségérzet tölti el bensőjét. A Mikszáth Kálmán ábrázolta jó „tót atyafiak” sem a magyarokkal, hanem a csehekkel viaskodtak. Egy olyan magatartás ellen léptek fel, ami kísértetiesen emlékeztethet mindnyájunkat a néhai antant- és kisantant államok magyarellenes, ilyetén Európa békéjét stratégiailag veszélyeztető manővereire. Ma pedig az európai történések alapján elérkezett az idő, hogy minél több migránsügyben kárvallott nemzet felismerje: a mai is változatlanul hódító iszlámmal nem lehet egy gyékényen árulniuk.

El kell jönnie, mert a történelmet alakító Teremtő akarata ez, annak az időnek, éspedig remélhetően nem is olyan sokára, amikor sok évezredes civilizációnk puszta megvédése érdekében le kell számolniuk az iszlám által kárvallott nemzeteknek a korábban egymással szemben vívott szélmalomharcaikkal. A reájuk törő ellenség hajszálpontosan ugyanolyan, mint volt a Szentföld megvédéséért küzdő középkori kereszteshadak korában. Mindent és mindenkit letarol, ahol ér.

Ha a dzsihadisták végigvonaglanak Európán, nem számít nekik, hogy fehér fajtánkból hányat fosztanak ki és erőszakolnak meg. Megy mindenki a levesbe. Merkel, akár tisztában van vele, akár nem, végnapjait éli, miként mindazok, akik a realitások ellenére hisznek a multikulturalizmus utópiájában.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »