Kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

Kérés Orbán Viktor miniszterelnökhöz

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Önt szerte e világban és itthon a liberálisok azzal támadják, hogy jobboldali médiadiktatúrát hoz létre.

Ugyanakkor a tévék frontján is az idegen tulajdonban lévő, idegen érdekeket szolgáló adók vannak nálunk túlsúlyban.  Gondolok elsősorban az RTL Klub tévéhálózatra.

Ami például lehetetlen lenne a tegnap jobboldali győzelemmel nekünk is örömöt okozó Szlovéniában, ahol a médiumok idegen tulajdonú részesedését 20 %-ban korlátozzák, azaz az EU-ban ez nem tilos.  És aminek bevezetésére talán nálunk is lett volna idő az elmúlt nyolc évben.

Hírdetés

E balliberális túlsúlyt lehetne egy kicsit csökkenteni, ha egy munkatársát megkérné, hívja fel telefonon azon kábeltársaságokat, amelyeknél az Echo TV – ahol Ön is szerepel – nincs az alapcsomagban és így az sokaknak nem elérhető, nyomatékkal megkérve e kábelszolgáltatókat, hogy a jövő hónaptól szíveskedjenek az Echo TV-t az alapcsomagba tenni.

Azt hiszem nincs nézeteltérés közöttünk, hogy egy liberális összetételű kormány esetében a saját tévéik érdekében felemelnék a kagylót.

Köszönet több százezer jobboldali választó nevében is, akik örömmel néznék az Echo TV műsorait, ha az az alapcsomagban lenne az RTL Klubhoz, az ATV-hez, a Hír TV-hez és többi, balliberális társaihoz hasonlóan.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »