Keresik a rabló kiskorú cigánybűnözőt: RABOLT ÉS SZÚRT Virágh Renátó

Két fiatalkorú fiú és egy társuk ellen, csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt, folytat nyomozást IX. kerületi rendőrkapitányság, írja a Police.hu. A polkorrekt híradás valójában azt takarja, hogy fiatalkorú cigány bűnözők megkéseltek és kiraboltak egy magyart. A 17 éves cigányt, Virágh Renátót tovább keresik, országos elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Magyar Menedék - Badiny

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a három fiatalkorú cigány bűnöző december 27-én, tehát vasárnap hajnali fél hat körül vonszolta egy Ferenc körúti szórakozóhely illemhelyére a sértettet, akit a mobiltelefonja átadására szólítottak fel. Miután a telefon gazdája nem engedelmeskedett, az elkövetők egyike, Virágh Renátó pillangókést rántott elő és szegezett neki, majd több helyen – a csuklóján és a combján is – megszúrták vele. Közben társuk odakint, őrködéssel biztosította a terepet. A késelés után a sértettet tovább bántalmazták, elvették a nála lévő mobiltelefont, majd elmenekültek a helyszínről.

Az egyik 16 éves cigány elkövető még aznap jelentkezett a rendőrségen, a másik cigány bűnözőt pedig egy budapesti lakáson fogták el. A 17 éves cigány bűnözőt, Virágh Renátót tovább keresik, országos elfogatóparancsot adtak ki ellene. A rendőrök azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, értesítse őket a 107-es vagy 112-es telefonszámon.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »