Készüljön fel: jövő hétvégén nem jár a 4-6-os villamos

Pótlóbuszok járnak a 4-es és a 6-os villamos helyett október 21-én és 22-én (szombaton és vasárnap) a Széll Kálmán tér M és a dél-budai végállomások között – tájékoztat a BKK közleménye.

Ebben az időszakban a Margit körút és a Fényes Elek utca kereszteződésében (október 22-én), a Margit hídon, a Margit híd, szigeti bejáró előtt, az Erzsébet körút és a Barcsay utca kereszteződésében, a József körút 41. szám előtt, a Ferenc körút 25. szám előtt és a Petőfi hídon pályakarbantartási munkát végeznek.

A 17-es villamos október 21-én (szombaton) változatlan forgalmi rend szerint jár; október 22-én (vasárnap) pedig rövidített útvonalon, csak a Savoya Park és Széll Kálmán tér M között közlekedik, a kimaradt szakaszon a 4-es és a 6-os villamospótló autóbuszokkal és a 19-es, valamint a 41-es villamossal lehet utazni.

A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét október 21-én és 22-én (szombaton és vasárnap) áthelyezik, a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen, a közúton áll meg. A 931-es autóbusz a Nyugati pályaudvar M irányú Margit híd, budai hídfő H megállóhelyét október 21-ről 22-re (szombatról vasárnapra) virradó éjszaka áthelyezik, a 4-es és a 6-os pótlóbusszal közös megállóhelyen, a közúton áll meg.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »