Kevés az iszlamista a német kormányban

A németek valós világa és a nagykoalíció között szakadék tátong, és ez visszatükröződik a kabinet személyi állományában mutatkozó integrációs hiányban.

A Journalistenwatch nevű hírportál arról számol be, hogy a Die Linke (Baloldal) pártja bírálta, amiért a német szövetségi kormányban nincs sem migrációs hátterű miniszter, sem ilyen államtitkár.

Bernd Riexinger pártelnök a Kölner Stadt-Anzeiger mai számának elmondta, hogy a németek valós világa és a nagykoalíció között szakadék tátong, és ez visszatükröződik a kabinet személyi állományában mutatkozó integrációs hiányban.

Így folytatta: „Tekintettel egy olyan társadalomra, amelyben minden negyedik embernek migráns háttere van, a menekülés és bevándorlás témái napirendi prioritások, és egy szélsőjobboldali párt mérhetetlen módon még növeli is az országban meglévő strukturális rasszizmus képviselőházban jelentkező e szakadékát”.

Ezt a független jobboldali portál azzal a megjegyzéssel kommentálja, hogy a migránsok között rengeteg az iszlamista, és „a baloldaliaknak természetüknél fogva” fantasztikus a viszonyuk a fasiszta ideológiákhoz /nyilván a személyes etnikai izolációjukat értve alatta/, „így ezt a sztálinista nyavalygást ebből a szempontból is nézni kell”.

Azt a megjegyzést is hozzáfűzi, a Die Linke panasztémájánál sokkal rosszabb az a tény, hogy az új német kormányban kevés a szociális segélyre rászoruló, viszont 12 millió német él szegénységben, ami szintén tátongó szakadék, és ami az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani. De természetesen, teszi hozzá a portál, mindez a Die Linkét nem érinti.

Mi pedig azt fűzhetjük hozzá, hogy e panasz felhívta a figyelmet a liberális és baloldali elit valódi énjére: ahogyan a Klubrádió etnikai alapon undorodik akár egy cigány/roma szerkesztő felvételétől, úgy a Merkel-koalíció vezetői sem akarják fél kilométernél közelebb engedni magukhoz verbális imádottjaikat, akiket rászabadítottak népükre és Európára.

Lovas István


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »