Kicsoda is ez a SzabóZ? Egy igazi nyomorult kis gnóm

Az alábbi szösszenet egy kommentár, amire a neten bukkantunk. Vén Csataló nevéhez fűződik. A mostanra már mindenkit foglalkoztató KFC-botrányt dolgozza fel – szerintünk igencsak találóan. A gondolatmenet pedig messzire visz. Ilyen bunkókat termelt ki az online újságírás.

„SzabóZ egy igazi nyomorult kis gnóm, aki a gátlástalanságából csinált karriert. Persze ehhez kellett egy index.hu nevű szennylap is, amelyiknél semmilyen orgánum sem tett többet azért, hogy végletesen elbunkósodjon az újságírás nyelvezete és az újságírók magatartása. (Köszi szépen Uj Peti! Köszi szépen ezt a „gonzó” újságírásnak eufemizált ordas prolizmust.)

Szóval itt ez a nyomorult kis gnóm SzabóZ, akinek nője csak a monitoron volt eddig, mert, hogy épeszű nő bottal nem piszkálná. Emiatt aztán telis-tele van frusztrációval, amit szépen ki is ír magából válogatott gyökérségek formájában. És mivel az indexnek pont erre a minősíthetetlen prolizmusra van szüksége, így aztán SzabóZ-ből indexes „sztárfirkász” lesz.

Ám ez a „sztárság” szigorúan csak az indexen és a kapcsolt libsi gittegyleten belül érvényes. Súlyos tévedés azt gondolni, hogy általános érvényű lenne, például a körúton kívül is játszana. Mert nem. A való világban SzabóZ továbbra is egy kis nyomorult gnóm. Ám SzabóZ agya elzárkózik ettől a lehangoló ténytől, inkább megpróbálja kivetíteni a való világra a maga kis, szigorúan gittegyleti, tehát virtuális valóságát. Ahol ő nem egy nyomorult kis gnóm, hanem „sztár”.

Így aztán, amikor bemegy bebaszva a KFC-be és ott megpróbálja ő, a „médiasztár” leoltani, leugatni az eladót, az üzletvezetőt, meg a mérsékelten részecskefizikus biztonsági őrt (kb.: Tudjátok ti bazmeg, hogy ki vagyok ÉN???!), akkor a fent nevezettek sajnálatosan nem a virtuális médiasztárt, hanem csak a rögvalóság nyomorult kis bebaszott, ám annál nagyobb arcú gnómját látják.

Hírdetés

És bizony kibasszák a boltból, hogy a lába nem éri a földet.

Amely momentum hideg zuhanyként éri a virtuális valóságába kétségbeesetten kapaszkodó SzabóZ-t, mert hogy ez a gnóm semmit sem szeretne kevésbé, mint szembesülni azzal, hogy ő sajnos csak egy nyomorult kis gnóm, nem pedig médiasztár. Így aztán SzabóZ végképp elveszti a józan ítélőképességét és minden figyelmeztetés ellenére csak azért is visszavergődik a KFC-be a médiasztárságát igazolni hivatott videofelvételre állított mobiljával, különben oda pimaszságon, szemétkedésen, rohadék beszólásokon nyert “sztárfirkászi” identitása.
A hülye biztonsági meg olyan, mint az ökör. Intelligenciájának egyetlen jele, hogy legalább következetes. Megmondta, hogy pofánbassza, hát pofán is bassza gnómot. Elvégre nem valami rongy hangember ő, hogy csak ígérgessen, aztán meg puhapöcsként kotródjon egy ilyen nyomorult, videózó gnóm útjából.

Ilyen az, amikor két nagyon hülye ember találkozik. Abszolút megérdemelték egymást.

A SzabóZ nevű köcsög addig járt nagy arccal a kútra, amíg be nem törték a pofáját, a mérsékelten részecskefizikus biztonsági őr pedig egy megfelelő büntetőeljárásban tanulhatja meg a civilizált viselkedés alapvető normáit.

Mi meg, akik nem vagyunk se libsi médiasztárok, se gnómok, se biztonsági őrök – nyertünk!”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »