Kielégítették-e szájjal Volner Jánost? Pisilő nőket, jobbikos lányokat zaklat a kormánypárti média

Pisilő nők után leskelődik, jobbikos Orbán Viktorék közpénzekből gründolt szennymédiája – írja a Jobbik frakcióvezetője közösségi oldalán.

A Fidesz szolgálatában álló szennyportálok tovább mentek a gusztustalankodásban: több jobbikos, nem közszereplő hölgyet személyesen zaklatnak, engedélyük nélkül fényképezgetik őket, magántelefonszámokon zaklatják őket, eléjük tolják a mikrofont és

megkérdezik őket, hogy a susnyásban kielégítették-e szájjal Volner Jánost.

Hírdetés

A politikus elképzelhetőnek tartja, hogy egy találomra kiválasztott hölgy fotója megfog jelenni azzal az aljas megjegyzéssel, hogy „nem cáfolta”. Mint azt a politikus többször is kifejtette: megrendeltek egy titkosszolgálati eszközökkel folytatott magánnyomozást ellene. A Volner által feltételezett nyomozásnak a célja az volt, hogy összeálljon egy lejárató anyag, amit„az Orbán Viktor szolgálatában álló médiabirodalomban teríteni lehet.”

A képviselő beszámol arról, hogy aztán a hosszú ideig tartó, váltott autókkal végzett megfigyelési sorozat meghozta gyümölcsét: a vele hosszabb ideje magánéleti kapcsolatban levő hölgynek pisilnie kellett, utána pedig elszívott egy cigarettát is. A Ripost.hu szerint egy felhívás nyomán egy névtelen olvasójuk, Volner szerint pedig egy magánnyomozó fényképeket készített eközben. (A Propeller szúrta ki a kormánypárti bulvárlap lejáratócikke körül valami bűzlik: a közzétett képek az URL szerint előbb kerültek fel a honlapra, mint ahogy az ominózus felhívás megjelent.) Mirkóczki Ádám, a Jobbik Nemzetbiztonsági Bizottságba delegált tagja e hó 15-én jelezte a rendészeti államtitkárnak titkosszolgálati eszközökkel folytatott megfigyeléssorozat tényét és az illetékes szervek segítségét kérte (azóta feljelentés is született mivel országgyűlési képviselő ellen ezt tenni bűncselekménynek számít).

Volner szerint eddig a magyar politikában működött egy íratlan szabály: tiszteletben tartották a magánélet intimitását és nem próbálták a politikai ellenfeleinket ezen keresztül lejáratni. A politikus szerint a felelősség a Fideszt terheli, mert Habony Műveket, meg Andy Vajna TV2-je a kormánypártnak dolgozik az adófizetők milliárdjaiból. Mint ismeretes az ismeretes a közpénzekből kitömött kormánypárti média a közelmúltban több személy ellen is hasonló módszerekkel kreált lejáratónak szánt cikkeket. Spé­der Zol­tánról, a FHB bank elnökéről, az Index.hu tulajdonosáról a képadatok szerint egy híres, olasz paparazzi fotós készített felvételeket. Tóbiás József feleségéről és kiskorú lányáról pedig egy gusztustalan szexuális utalásokkal megtöltött cikket közölt Habony Árpád és G. Fodor Gábor lapja; a 888.hu. A később letörölt írás miatt G. Fodor Gábor többszöri felszólítás után ugyan bocsánatot kért, de nem mondott le és a lap állami hirdetései sem szűntek meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »