Kiengedték a börtönből a pedofil színes bőrű betolakodót, újra megerőszakolt egy kislányt

Egy “migráns” nemi erőszak miatt ült börtönbe Angliában. Miután kiengedték, újra erőszakolt: ezúttal egy 12 éves kislányt. A pedofilt most 14 és fél év fegyházra ítélték. És nem rakják a szájába a micsodáját, kerékbe sem törik, pár év szanatórium után újból folytathatja.

A 25 éves Osman Alit először 2012-ben ítélték el nyolc és fél év letöltendőre, miután megerőszakolt két társával egy brit egyetemista lányt, amit felvettek a mobiltelefonjukra is – írja a The Sun. Jó magaviseletért azonban 2016-ban szabadon bocsájtották. Később kiderült, hogy ez óriási hiba volt.

Néhány hónappal ezután Manchester Rochdale nevű elővárosában megismert egy 12 éves lányt a Facebookon keresztül. Az arab 17 évesnek hazudta magát, majd 2016 decemberében felvitte a kislányt egy ismerőse lakásába, ahol brutálisan megerőszakolta. A brit lányt félelemben tartotta fél éven át és 2017 májusáig még hatszor megerőszakolta. A legutolsó szexuális bűncselekmény után a kislány kórházba került. A véglényt ezután fogták el a rendőrök, majd bíróság elé állították. Az ítélet csak most született meg, 14 és fél év letöltendőt kapott.

Remélhetőleg most nem engedik szabadon “jó magaviselet” miatt.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »